1.4 te bi skinti yok lpgde uyumlu yakitida 27 35 kurus arasi lpg 3.66 tlye gore
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Subap problemi lpg ayarından kaynaklıdır yanma sonu sıcaklığı subap sağlığı için önemlidir. Şuanda megane 4, opel, Ford focus gibi araçlarda afr ayarı yapılmamışsa ne yazık ki subap eritiyor. Hatta focus ecobost olanlarda piston eritmekte japon grubu araçlar sorun olarak fazla sorunu olmaz ama her şey iyi ustada bitiyor.Hocam Opel için demiyorum genel olarak
Herkesin hemfikir olduğu sorunsuz yakıtı az arıza çıkarmayan bi marka model
1.5 dci megane 2016 ve uzeri yakit degeri 4.2 ye 3.6 - 6 ileri cift kavramali sanzuman, c ile d segment arasi bir arac fullerinde masajli koltuguna kadar var. Odullu motor skinti yasayani duymadimHocam Opel için demiyorum genel olarak
Herkesin hemfikir olduğu sorunsuz yakıtı az arıza çıkarmayan bi marka model
Hocam bu Afr ayarına ayar oldum inanın niye derseniz mademki bu kadar önemli bişey neden tüm lpgciler bu ayarı yapamıyor zaten çoğunun böyle bi ayardan haberi yok.. araştırdığım kadarıyla türkiye genelinde 5-6 ilde bu ayarı yapan var ben çözemedimSubap problemi lpg ayarından kaynaklıdır yanma sonu sıcaklığı subap sağlığı için önemlidir. Şuanda megane 4, opel, Ford focus gibi araçlarda afr ayarı yapılmamışsa ne yazık ki subap eritiyor. Hatta focus ecobost olanlarda piston eritmekte japon grubu araçlar sorun olarak fazla sorunu olmaz ama her şey iyi ustada bitiyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım hocam 1.5dci motor çok iyi diyorlar hele yakıt konusunda gerçekten iyiymiş ama birçok kullanıcı tarafından yapılan tespit de 100000 km den sonra motor dağılıyormuş veya yüksek masraf çıkarıyor Muş kullanmadan bilemeyiz1.5 dci megane 2016 ve uzeri yakit degeri 4.2 ye 3.6 - 6 ileri cift kavramali sanzuman, c ile d segment arasi bir arac fullerinde masajli koltuguna kadar var. Odullu motor skinti yasayani duymadim
Merhabalar,
Ben de 2012'den beri 0 aldığım Astra J aracımı kullanıyorum ve 0 km'den beri Landirenzo LPG li. Öncelikle bu yağlama sistemi denilen şeyin gereksiz olduğunu yıllar sonra anladık ve söktürdük ama bizim ülkemizde herşey böyle bir deneme yanılma yöntemiyle oluyor maalesef. Ancak araç için şunu belirtmek isterim. Çok memnunum ve bu zamana kadar termostat ve yağ soğutucu gibi ucuz ve kolay çözülür sorunlar hariç problem yaşamadım. Neden böyle bir intiba var bilmiyorum ancak ben aracıma gözüm gibi ve bakımlarını aksatmadan bakarım. Buna rağmen yaşanacaklar her arabada olan şeyler. Arkadaşım Toyota Corolla sahibi 230.000 km yi devirdi ancak birçok sorun yaşadı ve artık bunaldığını aracı değiştirmek istedğini söylüyor. O yüzden ekonomik, güvenli içimize sinen aracı kullandıktan sonra gerisi çok önemli değil Marka seçimi kişiseldir bence.
Soğumamay çalışın, moralinizi bozmayın iyi yanlarını düşünün. Benim aracım Edition ama inanın jantlar hariç sport görünümlü. Bu bile beni mutlu etmeye yetiyor. Sadece otomatik olmasını isterdim diyorum bazen yoğun trafikte ama manuel vitesin zevkini de hiçbirşey vermiyor işte..