2014 Corsa Arka Hoparlör Ayarlanması

Aynen benim 2010 essentiada da 7 hoparlör ve direksiyon kımandası var. Arka kafalık 3 tane. Ayrıca fabrikasyon enjoy jantı var ve metalik renk :) model yenilendikçe maliyet azalmış anlaşılan.

Samsung Galaxy S4 Miniden Gönderildi.

Bende toplam 7 hoparlor var arac 2012 corsa D 1.2 essentia , ayrica gariptir 2012 oncesi corsa D lerde arka kafaliklar 3 adetken 2012 de bir tanesini çalmislar :) oluyor boyle olaylar...

Çelik jant da vardır sende :)

2010' da 15 çelik jantla geldi bazı seri. Makyajlılarda da ilk seride 16 çelik jant var bildiğim kadarıyla.

2010' da 15 çelik jantla geldi bazı seri. Makyajlılarda da ilk seride 16 çelik jant var bildiğim kadarıyla.
2008 de 16 celik jantli kapi kollari boyali flexfloor ve 7 hoparlor cd30mp3 olanlar var, arka koltuklari da 2 parca.

Aaaaaa ayipsin abi essentia full+full celik jantli :D bkz.sahibinden saka maka celik janti kullanabilen adama satsinlar , benim gibi yillarca jant kapagi kullanan adamlar plastik surtme sesi gelmeden yanasmayi kesmiyorsa jantin azina ederler , masalah 4 ude cizik manyagi :)

Aaaaaa ayipsin abi essentia full+full celik jantli :D bkz.sahibinden saka maka celik janti kullanabilen adama satsinlar , benim gibi yillarca jant kapagi kullanan adamlar plastik surtme sesi gelmeden yanasmayi kesmiyorsa jantin azina ederler , masalah 4 ude cizik manyagi :)
Hahaha, helalinden 300 vereyim jantlara :D

Hahaha, helalinden 300 vereyim jantlara :D
763ab0fe6569ff792b3ff0a3c29d41cb.jpg
Bence 200 de anlasalim [emoji1] gonlum elvermez , bu arada bunlar cizik degil sanirim yarik mi oluyor :)

Bu resmimde size , yalniz kalan toplumlarin aci dolu serzenisini anlatmak istedim :D

763ab0fe6569ff792b3ff0a3c29d41cb.jpg
Bence 200 de anlasalim [emoji1] gonlum elvermez , bu arada bunlar cizik degil sanirim yarik mi oluyor :)
Sana kesin kapak lazim :)

Geri