21 Ocak 2023 #1 E Emre_çky Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Merhabalar 2015 opel astra business paket sahibiyim aracın bir üst paketlerinde kapı vakumu olduğunu gördüm kendi aracıma eklettirebilirmiyim eklettirebilirsem nasil yapabilirim tam olarak bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi
Merhabalar 2015 opel astra business paket sahibiyim aracın bir üst paketlerinde kapı vakumu olduğunu gördüm kendi aracıma eklettirebilirmiyim eklettirebilirsem nasil yapabilirim tam olarak bilmiyorum konu hakkında bilgisi olan yardım edebilirmi
25 Ocak 2023 #2 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,163 Tepkime puanı 6,437 Puanları 113 Yaş 41 Astralarda bildiğim kadarıyla vakumlu kapılar yok, hatta insignialar da bile yok. Aynı konudan mı bahsediyoruz hocam ?
Astralarda bildiğim kadarıyla vakumlu kapılar yok, hatta insignialar da bile yok. Aynı konudan mı bahsediyoruz hocam ?
25 Ocak 2023 Konuyu Başlatan #3 E Emre_çky Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Evet büyük bir ihtimal aynı konudan bahsediyoruz ben olduğunu sanıyordum