Ynt: 2016 Opel Astra ilk kez görüntülendi.
valla abi azıcık bana öyle geldiDERSİMLİ link' Alıntı:Yoksa bu cruze'mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla abi azıcık bana öyle geldiDERSİMLİ link' Alıntı:Yoksa bu cruze'mu?
abi güncel kasadan sonra ne gibi bir değişime gidebilirler tartışılır ama dedigin gibi sanki vw nin yolunu izleyeceklerSaint2 link' Alıntı:şimdiye kadar gördüğüm casus fotoğraflara bakarak bende şöyle bir fikir oluştu. Opel ciddi bir kasa değişimine gitmeden Astra'yı olgunlaştırmaya çalışacak. Birçok kişinin J kasayı beğendiğini göz önüne alırsak, belki benim gibi H'den J'ye geçenler, bu sefer K kasaya geçiş yapmayacaklar. Aklın yolu bir mi dersiniz, yoksa Opel'e yakışmıyor mu dersiniz bilmem ama VW'nın yolunda gitmeye başladı Opel.
Açıkçası, ben yolda gördüğün bir Astra'nın hangi kasa olduğunu anlamak için sis lambasına, sinyaline, yan aynasına bakmak istemem. Kasa bana ne olduğunu anlatmalı.
Bağımlı veya bağımsız süspansiyon çok önemli değil bence, şu anki astralar müthiş yol tutuyor. olay sadece süspansiyonun bağımsız olması değil teknolojisi daha önemli.Fables link' Alıntı:Acaba yol tutuş özellikleri nasıl olacak?Bağımsız süspansiyona geçiş yapacaklarmı yoksa bağımlıya devammı?
Fables link' Alıntı:Acaba yol tutuş özellikleri nasıl olacak?Bağımsız süspansiyona geçiş yapacaklarmı yoksa bağımlıya devammı?
bu bağımsız süspansiyon konusunda golfü örnek alabilirler.Golf Astradan boyut ve ağırlık olarak daha küçük olmasına rağmen hem bagaj hemde yaşam alanı olarak daha fazla yer sunuyor üstüne üstlükde bağımsız süspansiyon kullanıyorlarsohayli link' Alıntı:Bağımsız süspansiyon kullanılsa daha konforlu olur araç ama pahalı ağı ve fazla yer kaplıyor. Zaten cücük gibi bagaj var. Bu haliyle bağımsız kullanılır ise zaten ağır olan araba iyice ağırlaşır ve bagaj da arka torpido niyetine kullanılır artık.