Ynt: 2016 Opel Astra ilk kez görüntülendi.
Yeni kasa astra türkiyede satışa ne zaman başlar ? 2016 yılı içersindemi
Yeni kasa astra türkiyede satışa ne zaman başlar ? 2016 yılı içersindemi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harunhoca link' Alıntı:Opel J kasa astra ile ilginçtir ki zor bir şeyi başardı; HB ve Sedan kasayı aynı anda beğenilmesini sağladı. Bu çoğu zaman kolay bir şey olmamaıştır, ya HB ya Sedanı tutulmuştur. Ancak gördüğüm kadarıyla her iki versiyon da son derece beğenildi. Örneğin ben her zaman sedan kasa taraftarıyımdır, ancak astranın HB kasasını son derece beğeniyorum, gerçekten güzel. Aynı şekilde Astra J kasa HB kullanan arkadaşlar sedan kasayı da sportif ve güzel buluyorlar. Dolayısıyla Opelin işi K Kasada kolay olmayacak.
Bence yanılıyorsunuz... Opel ne yazık ki zam oranını düşük tutabilmek için her sene aksesuardan kısıyor.ray55 link' Alıntı:ben şahsen astra J lerin değer kaybedeceğine inanmıyorum..
hatta değerini koruduğu gibi üstünede + ekleyebilir.
Tahminimce 2015 haziran temmuz ayı gibi resmi görseller yayınlanır yeni corsa ve yenilenen insignia da böyle olmuştu.2015 Ekim ayı içinde Frankfurt otomobil fuaarında resmi lansmanı yapılıp 2016 Ocak-Nisan gibi 2016 model olarak Türkiye'de satışa sunulur inşallah.ergün_28 link' Alıntı:Yeni kasa astra türkiyede satışa ne zaman başlar ? 2016 yılı içersindemi