2016 Opel Astra ilk kez görüntülendi.

Ynt: 2016 Opel Astra ilk kez görüntülendi.

Arkadaşlar iç tasarım bir önceki sayfada verilen fotoğraftaki gibi olacaksa bile o sağ alt kısımda görülen tuş dörtlü flaşör tuşu değil.  general_Shame_on_you
Muhtemelen yeni bir özelliğin yada donanımın tuşu dörtlü flaşör simgesiyle kamufle edilmiş, zaten üzerine çıkartma şeklinde yapıştırıldığı belli oluyor. Orijinal dörtlü tuşu yine eskisi gibi konsolun üstünde, ortada kısımda bulunuyor.  greatt

[img=800x411]http://i.hizliresim.com/OdPgRz.png[/img]

açık mavi renkteki araç resimleri oldukça net ve gerçekçi bence son hali budur.

Nolur artık keyless gelsin bizim araçlara. :)

Gösterge de değişik ve güzel duruyor :)

MeRt link' Alıntı:
Arkadaşlar iç tasarım bir önceki sayfada verilen fotoğraftaki gibi olacaksa bile o sağ alt kısımda görülen tuş dörtlü flaşör tuşu değil.  general_Shame_on_you
Muhtemelen yeni bir özelliğin yada donanımın tuşu dörtlü flaşör simgesiyle kamufle edilmiş, zaten üzerine çıkartma şeklinde yapıştırıldığı belli oluyor. Orijinal dörtlü tuşu yine eskisi gibi konsolun üstünde, ortada kısımda bulunuyor.  greatt

[img=800x411]http://i.hizliresim.com/OdPgRz.png[/img]

Opel in yeni medya teknolojilerinden biri olan uydu bağlantılı ilk yardım sistemi de olabilir bu..

Opelin taktiği güzel. Ortaya atıyo bi şey ayıkla ayıklayabilirsen madd

Ben son paylaşılan konsol görüntüsünü beğendim  bravoo

Mert kardeşimi yeniden moderatör olarak görüyorum değil mi? Yine yeşillendi Mert'in rumuzu, zaten hep yeşildi (gönüllerde) Mert'in rumuzu :)

.BURAK. link' Alıntı:
Mert kardeşimi yeniden moderatör olarak görüyorum değil mi? Yine yeşillendi Mert'in rumuzu, zaten hep yeşildi (gönüllerde) Mert'in rumuzu :)
Buyuk ihtimal sistemsel bi hata burak.
Keske dedigin gibi olsa mertin yeri herzaman var yanimizda.

.BURAK. link' Alıntı:
Abi bende dün fark ettim , Mert abiye tam pm atıyordum başka bir mesajında olmadığını gördüm , üzüntü ile mesajımı silmek zorunda kaldım :(

Geri