Ynt: 2016 Opel Astra ilk kez görüntülendi.
Golfe benziyo mu cidden 023hmmmtcopur link' Alıntı:golfu kopyalamışlar beğenmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Golfe benziyo mu cidden 023hmmmtcopur link' Alıntı:golfu kopyalamışlar beğenmedim
+1903Erhan42 link' Alıntı:Eğer gerçekten yeni kasa bu olacaksa şahene. Süper görünüyor. Beğenmeyen arkadaşları saygıyla karşılıyorum ama gerçekten Yeni Astra bu şekilde çıkarsa herkesin dibi düşecek.
NumberZOne link' Alıntı:Kronolojik olarak önceki Astra' lara bakarsak; bence ancak bu araç yeni kasa olabilir. Öağa ayak uydurmuş, albenisi yüksek ve çok şık bir araç olmuş.
Bu da yeni İnsignia olacakmış okkk
[img=800x533]http://i.auto-bild.de/ir_img/1/1/6/...ustration-1200x800-0b762466e69a2062.jpg[/img]
Sizi böyle illallah ettiren şey nedir azizim? Neden bu şiddet bu celal ?dreamofice link' Alıntı:vBenim için opel sevgisi bitmiştir; aracına sahip çıkmayan, en çok şikayet edılen servıslere sahıp olan; sözde garanti verip herşeyi kullanıcı hatası olarak belirleyen bir markadan araç falan alınmaz isterse dünyanın en güzel dizaynına sahip olsun, size aracı sattıktan sonra aracının arkasında durmayan bir markaya para verilmez bence.
harunhoca link' Alıntı:Sizi böyle illallah ettiren şey nedir azizim? Neden bu şiddet bu celal ?