2022-2023 Grandland Önerisi?

no_Antijen

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba. 2022-2023 model Grandland Ultimate+Premium Pack araç bakıyorum. Bana göre herşeyiyle muazzam bir araç tek eksisi cam tavan olmayışı. Sırf bu yüzden Nissan Qashqai ye itiyor beni araç arayışım.. Sizce Qashqai 1.3 benzinli 158 hp araçmı almak mantıklı olur yoksa dizel Grandland 1.5 mi kararsız kaldım fiyatlar hemen hemen aynı değerlerde. Kullanıcı önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Kullanan yok demekki :)

Sıfır kilometresini geçen günlerde bir arkadaşım aldı. Gayet güzel donanımlı bir araç. Elinizde ki para ile eğer full donanım alabiliyorsanız bence değerlendirilebilir.

2020 eski kasa Cam tavanlı 1.5 dizel Grandland hem Fiyat performans anlamında hem de Yakıt ve Sorunsuzluk noktasında Mükemmel hocam.

2022 Model Grandland Ultimate+Premium ile aranıza katılmış bulunuyorum. 2022 lerde elektrikli bagaj yok sanırım ya da sonradan serviste yapılabiliyor mu elektrikli bagaj? Bir sorum da şoför tarafının ambians aydınlatması patlamış sanrım garantiden yapılır mı?

2022 Model Grandland Ultimate+Premium ile aranıza katılmış bulunuyorum. 2022 lerde elektrikli bagaj yok sanırım ya da sonradan serviste yapılabiliyor mu elektrikli bagaj? Bir sorum da şoför tarafının ambians aydınlatması patlamış sanrım garantiden yapılır mı?

Tabiki garantiden yapılır. Elektrikli bagaj olayını servise sormalısınız. Garanti devam ediyorsa risk almayınız...

• Beğen
Tepkiler: no_Antijen
Tabiki garantiden yapılır. Elektrikli bagaj olayını servise sormalısınız. Garanti devam ediyorsa risk almayınız...
Aracın garantisi sanırım 3 yıl/100000 km eğer öyleyse 1 yıl daha garantim devam edecek. Peki dışarda komple 64 renk ambians aydınlatma yaptırmak garantiyi riske sokar mı?

Bir başka sorum da kromlu cam rüzgarlığı ve iç lambaları beyaz led yaptırmak istiyorum set halinde satılan bir yer varmı?

Elektrik / Elektronik hiçbir aksama dokunmayın dokundurmayınız... Krom cam kenarlıklarını internetten temin edebilirsiniz diye düşünüyorum. Biraz araştırmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: no_Antijen
Geri