Şahsen önden güzelde arkadan görünümünü çok beğenmem ama özelliklerine baktım gayet uygun bir araç...Çevremdede çok görüyorum...Piyasaya göre iyide fiyat almışsınız...Bence düşünüyorsanız kaçırmayın...
Bazı yorumlar(Alıntıdır):
-Mayıs 2022 opel crossland 1.2 at essential araç sahibiyim.Güzel, ekonomik, performanslı ve konforlu bir araç. Ama yükte, rampada ve klima açıkken anlık hararet 110 oluyor. Sanırım yazılımsal bir sorun.
-Haziranın 22'sinde sıfır kilometre olarak aldım Daha önce iki kere Astra J kullandım bir tanesi Astra J 1.4 Turbo 2020 modelli crosslan'da geçtim motor performansı astroloji ile kafa kafaya gelir yakıtı daha ekonomik süspansiyon normal hafiften rüyan rüzgarlardan etkileniyor ama şehir içi için çok kompak bir araba pratik bir araç gayet güzel iş görür Ama bundan sonra Muhtemelen grandland x'e geçerim
-4 Temmuz 2022 de aldım. Essential paketi aldım, çok memnunum. Sürüşü çok keyifli, Yol ve rüzgar sesi gelmiyor içeri. Motorun bazen çalışıp çalışmadığını anlamıyorum gayet sessiz.
-Araç dar ve virajlarda savruluyor arka tarafın tasarıma ihtiyacı var. Dizel motorların traktör sesinden kurtulayım derken bu defa benzinli 3 silindirli motorların traktör sesi horultu ve gürültüsüne maruz kalma durumu söz konusu. Benzinli 4sillindirli turbo beslemeli araçların öneririm.
-Geçen ay sıra beklemeden hazırda olan bu aracı aldım. İlk izlenim olarak baya hoşumuza gitti. Opel kalitesi ve konforu yıllardan beri bilinen bir durum zaten. Boş b segment araçlara 550 verene kadar çift bölgeli dijital kliması, 4 cam otomatiği, yağmur, far sensörü, şerit takibi olan bagajı daha büyük şanzımanı sorunsuz tam otomatik crosslandı değerlendirin derim. MTV avantajı ve yakıt tüketimi olarak sizi LPG ye muhtaç etmeyecek bir motoru var. Artık teknoloji 3 silindirli turbo benzinli motorlara evrildi zaten. Atmosferik ve dizel devri kapandı.