21 Eylül Pazar İzmir İftar Yemeği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aramıza yeni bi opel kullanıcısı katılmak üzere buluşmadan haber verdim gelicek henüz siteye üye değil kendisi. aracınıda bugün teslim aldı:D duruma bağlı +1 yada +3 olarak gelebilirim:D kısa bir süre içinde kaç kişiyle birlikte geliceğimi haber vericem karışıklık olmaması bakımından

Tamam kardeşim buyursun gelsin seviniriz! ;)

merhaba bu arada iftar 30 undami 21 indemi inciraltindami avisehirdemi? :S baska bir bölümde inciralti demisler de

hocam sagolun özel mesajinizi okudum ilginiz icin tesekür ederim büyük aksilik cikmaz ise gelmeye calisacam ben gene kesin ollarak p.tesi sali günü bildirebilirim orginazasyonda emegi gecen herkeze tesekürler

Dediğim gibi sen onu sorun etme.Ama önceden haber ver olurmu ;)

ooo organizasyon almış başını gidiyor.. Tabi izmir büyük şeher olcak o kadar.. Biz böle bakıyoz uzaktan....:mad::mad::mad:

Var ya seninde olmanı nasıl isterdim bilemessin...
Ama abi aman diyim sakın gaza gelip gelme o kadar yol çoluk çocuk benım ıcım acıyor.
Biliyorsun bir sonrakinde kısmetse biz sana gelicez,herşey konuştuğumuz gibi :D
Yolda soğumıcağını bilsem döner getiririm sanada 3 saat yol ya ne kadar hızlı gelirsem geleyim soğucak :)

Var ya seninde olmanı nasıl isterdim bilemessin...
Ama abi aman diyim sakın gaza gelip gelme o kadar yol çoluk çocuk benım ıcım acıyor.
Biliyorsun bir sonrakinde kısmetse biz sana gelicez,herşey konuştuğumuz gibi :D
Yolda soğumıcağını bilsem döner getiririm sanada 3 saat yol ya ne kadar hızlı gelirsem geleyim soğucak :)
Ah güzel kardeşim benim. Keşke gelebilsem..İçim gidiyor.. Denizli Fos çıktı.kimseciklerden haber yok..Öle boş boş dolanıyom pazar günü filan..

Geri