Ynt: 21000 km 2013 1.3 ctdi. Yanık kokusu Geldi
Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama sizin yazdıklarınız nedense hep tartışma çıkarıyor dikkat ettimde Ben forumda yeni sayılırım 4 ay oldu acaba eskiden kalan mevzularmı var
akın link' Alıntı:Sende şu an 1,3 cdti var diye zoruna mı gitti yazdığım ? Ben her zaman sonuna kadar objektifimdir, bu forum beni bilir... ben eğriye eğri doğruya doğru derim...
Sen şu ana kadar 1,4 T manuel vites için olumsuz birşey dediğimi duydunmu ya da 1,6 cdti için... duyamazsın neden ? çünkü o motorlar idealdir, yani motor kasa uyumu dikkate alındığında optimum verim söz konusudur.
Ayrıca bu konu forumda kabak tadı vermeye başladı madd
Bak kardeşim 1,3 cdti o kasaya yetersiz ! Sen ağlasanda, pişmanlık hezeyanlarına bürünsende yada nasıl olurda bu kasaya 1,6 dizel koymazlar diye hayıflanmana rağmen "1,3 dizel iyi gidiyor bana yeter" diye kendini kandırsanda işin özü bu motor bu kasaya cılız kalıyor nokta. general_Not_talking
Yazdıklarımı yanlış anlamayın ama sizin yazdıklarınız nedense hep tartışma çıkarıyor dikkat ettimde Ben forumda yeni sayılırım 4 ay oldu acaba eskiden kalan mevzularmı var