Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet gelmediniz ve neler kaçırdınız, sabitlenmiş bir aracın 301 üzerine nasıl hunharca atak yaptığına tanıklık ettik kahka536DERSİMLİ link' Alıntı:Sinanım geçmiş olsun.
harunhoca link' Alıntı:Evet gelmediniz ve neler kaçırdınız, sabitlenmiş bir aracın 301 üzerine nasıl hunharca atak yaptığına tanıklık ettik kahka536
harunhoca link' Alıntı:Evet gelmediniz ve neler kaçırdınız, sabitlenmiş bir aracın 301 üzerine nasıl hunharca atak yaptığına tanıklık ettik kahka536
BÖLENT link' Alıntı:Iyikide sinan in arabasinin uzagina cekmisiz arabayi 011zaa
MeRt link' Alıntı:Bir ara benim araba Sinan abinin karşı sırasındaydı abi.
Allah korusun ama buluşmanın ertesi günü ''satılık, çıkma AFL far'' diye başlık açmış olabilirdim. 005hihih
MeRt link' Alıntı:Bir ara benim araba Sinan abinin karşı sırasındaydı abi.
Allah korusun ama buluşmanın ertesi günü ''satılık, çıkma AFL far'' diye başlık açmış olabilirdim. 005hihih
burakkarsli link' Alıntı:ahahahhahasenin araba biraz daha gerideydi hatta, dolayısıyla sadece AFL ile kurtaramayabilirdin Mertcim. Ondan sonra "satılık; çıkma AFL, Navimaster, difüzör, shark anten, spoiler,..." falan yazarken sıkılıp "Satılık, çıkma full+full Astra" yazardın
![]()