24 Şubat 2012 İzmir Buluşması!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olurmu savaş abi cağrı yüksek lisanssını bitirdi bizim gözümüzde :)

Liste oluşmaya başladı sanırım. babamı ikna edebilirsem beraber gelicez yada ben tek gelebilirim.Tahmini kaç kişi geliyor şimdi :)

Valla tahminler genelde tutmazki. Burada 7-8 kişi geliyoruz der buluşma 20 kişi olur :) 15 kişi yazar 7-8 kişi oluruz :)

Ben o yüzden tahmin belirtmiyeyim :) Gelirseniz tabi bekleriz. Araba acaip kirli, pazarda yagmur gözüküyo yıkasam mı yıkamasam mı arada kaldım :S

kdv beyannamesinin son günü olması nedeniyle katılamıyorum:D
iyi eğlenceler.

İyi aklıma getirdin, B kasa aylardır yıkanmadı, üzeri yosun tutmadan gideyim de yıkatayım bari. Unutmadan akşam belki biraz gecikebiliriz sıkıntı yok (Eşimin kursu 20.00 de bitiyor)

Çoook güzel bir buluşmaydı gelen herkese çok teşekkürler.

Buluşma Savaş abilerde devam etmekte ben anahtarımı almayı unuttugumdan eve dönmek zorunda kaldım. Sabahta işim var geri gidemiyorum, başka sefere artık. Fotoğraflarıda yarın yüklerim :)

Bir saat kadar evvel buluşma sona erdi, foroğrafları artık sabaha yükleriz. Güzel bir buluşma oldu, bütün gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Samet'in katkıları ile en kısa zamanda Çağrı'ya yedek anahtar yaptıracağım.

Abimmm alamadık Çağrı nın arabayı..
Neyse kısmetse Sametin sarı kanaryayı alcaz artık :sulanma:
Herşey için herkese çooooooooooooooook teşekkürler.
Sucuklar biralar herşeyden önemlisi sohbet veeeeee gecenin ilerleyen saatlerinde danışılan BÜYÜÜKK :D

GELSİN FOTOLAARRRR

Bir saat kadar evvel buluşma sona erdi, foroğrafları artık sabaha yükleriz. Güzel bir buluşma oldu, bütün gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Samet'in katkıları ile en kısa zamanda Çağrı'ya yedek anahtar yaptıracağım.

Geri