250 Hp Lik CaLLienTE LeoN (Aoutoshop 3.sü)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu cihaz ne yakıyor 100 km de? yanı ortalama kullanım olarak , litre bazında sordum. yada 1 depo ya ne kadar gıdıyorsunuz menzılınız?

valla arkadaş pek dikkat etmedim ne yakıına ama 1 depoda basmassa 400 450 arası ama hakkını verirsen 250 300 arasına kadar düşüo

bugun bende ordaydım demek 3. oldunuz .tebrik ederim.orda mavi bi rover wardı o mu 1. oldu ben onu begenmıştım.honda kapılardan kazanmıs olabılır.

yok arkadaşım roverı bende beğendim ama birinci turuncu broavı oldu rover 2. oldu bizde 3. olduk o civicte hiç bişi yoktu kapılarda zaten 600 ytl lik kapı lambo deil adam eliyle oturtup kapatıo

hadi ya dogru diosun zaten rüzgarda sallanıyodu sasırdım bende .araba sahibi için gurur werıcı bi olay gercekten orda olması yeter.

ben bu leon un yol tutşunu çok severim arabanda ayrıca güzel o arabayı çizeni ben görsem onu hakkaten çizerim vallahi

ben leonların kadranlarına bayılıyorum ferrari porsche ayarında devir göstergesi ortada insanı gaza getiren bişi sürüşü süper zevkli :)

yalnız şimdi bi michelin lastik lazım bi kaç kalkış yaptık arklarla lastikler baya aşındı uygun bişi bakıyorum bide bu opeldostlar yalçın abiye nasıl ulaşırım siteden kullanıcı adı fln borla getirtiyormuş sanırım

Geri