Ynt: 26.10.2014 - Ankara Gordion Buluşması (Kapı Kolu-Vites Altı LED içerir)
Sessiz sedasız habersiz buluşma haa...
Sessiz sedasız habersiz buluşma haa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim bi üst otoparkta da benim araba vardı Allahtan haberin yoktu sport jantlardan olacaktık yoksa ;Dmucahitduran link' Alıntı:Seni de aradık kardeşim. Bir sonrakine bekleriz inşAllah
hosta link' Alıntı:kardeşim bi üst otoparkta da benim araba vardı Allahtan haberin yoktu sport jantlardan olacaktık yoksa ;D
Bir dahakine inşallah beraber bulusuruz...
Tolga KARACA link' Alıntı:14alkiss birgün ben de katılıacağım inşaAllah
mucahitduran link' Alıntı:İnşAllah abi. Çok mutlu oluruz. "Tolga KARACA olmak" gerçek hayatta nasıl bir şey, antrenmanını yaparız
Aman aman 1 tane tolga karaca yetiyo bize 2 hatta 3 tane olmasin.mucahitduran link' Alıntı:İnşAllah abi. Çok mutlu oluruz. "Tolga KARACA olmak" gerçek hayatta nasıl bir şey, antrenmanını yaparız
mucahitduran link' Alıntı:İnşAllah kardeşim. Sport jantları da kafana takma, ne de olsa evini biliyorum bir kaç gündür 4 lastiğe ayrı taş bakıyordum, jantsız olunca hemen yere yapışmasın diye. Bu kadar da insaflıyım
Bugün olmaz, yarın olur abi Elbet verecek o jantları. Bıktıracağım en son, sökecek al diyecekac@d link' Alıntı:mücahit jantları yürüteceğim diye diye volkanın arabaya nazar değdireceksin, adama
da yazık, bir şeyi 40 gün söylersen olurmuş,