S
sevko61
Bilgi Girilmemiş
Ynt: 26 Mayıs Cumartesi - III. Cadde Buluşması
oulr bulentım ayarlarız sıkıntı yok
oulr bulentım ayarlarız sıkıntı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu buluşma efsane cadde buluşmalarının üçüncüsüydü. Ve gerçekten cadde buluşmalarının her biri özellikle de ilki efsaneydi.b_koc link' Alıntı:Baska da olmaz herhalde
sevko61 link' Alıntı:oulr bulentım ayarlarız sıkıntı yok
Cadde buluşmaları, genel buluşmalardan her zaman için daha farklı olmuştur... Amaç araç sayısında değil alınan keyifte rekoru kırmaktır...b_koc link' Alıntı:Kendi bulusmamizin rekoruna kiramazmiyiz bi daha .... bence hafizalrdan silinmyck bir bulusma daha gerceklesebilir die dusunuorum helede sayimiz gunden gune arttikca gerisini siz dusunun artik...
UNS link' Alıntı:Cadde buluşmaları, genel buluşmalardan her zaman için daha farklı olmuştur... Amaç araç sayısında değil alınan keyifte rekoru kırmaktır...
Kesinlikle haklısınız 045thumbsupb_koc link' Alıntı:Keyif yapmaktada almaktada ustumuze tanimiorum haksizmiyim...
Linea cıları da görmek ister misin abi...sevko61 link' Alıntı:evet bır tarıh belırleyelım o zamna roccocularıda gormek ısterız general__p
tabı tabı onlarsız olmaz zten hala vıtes gecıslerını unutamadımUNS link' Alıntı:Linea cıları da görmek ister misin abi...
;D 045thumbsupsevko61 link' Alıntı:tabı tabı onlarsız olmaz zten hala vıtes gecıslerını unutamadım