26000 ytl ye Astra classic alınır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAGI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en güzeli ikinci el bir opel 1.4 Classic için o kadar para verilmez bence

geçenlerde 1.4 classıc 24,e kadar düşmüştü kampanyayla,kesin 1.4,mü diyorsun ben almadan çok araştırdım ve 1.6,ya karar verdim iyikide 1.6 almışım ama yalnız haftasonları kullanıyorum ikinci el temiz bi astra bulabilirsin haftalarca hergün nette aradım ve ilanı çıkar çıkmaz kaptım aracımı 20,500 ytlye araştırır ve beklersen çok temiz araçlar çıkabiliyor

evet skodayı silelim listeden, polo ve astra üzerinde dur derim.
poloya siyah cok yakısıyor(06) kasasına
astrayı da hiçe saymayalım, classic i cıkan bi arac..

kendi aracım olduğundan değil ama bence o paraya temiz km yapmmamış 2004-2005 vectra alınır benim önceki aracım 99 astra cd ydi vede vectrayla kıyaslanamaz yeni kasası dahil:)

bence önce bi yeddiemin depolarını yoklayın. Daha olmazsa gazetelerde internette bi dolu sıfır ayarında araba var. Daha bikaç ay önce benim bi tanıdığım 36.000 ytl ye aldığı yeni kasa Corolla sını maddi sıkıntı yüzünden 31.000 ytl ye sattı. Araba daha 2 aylık idi ve km si 5000 bile değildi! Bu durumda pek çok insan var. Sıfır alıp devlete daha fazla vergi kapısı açacağınıza, bence 3 aylık 2. ellere bi bakın. galerilerden de sıkışık durumda olan çok. Özellikle araçları takasa yüksek fiyata alıpta elden çıkarmakta zorlanan servisleri bi yoklayın derim. 1 yıl garantili satıldığı için hem uygun hem içiniz rahat olur.

arkadaşlar yeni classic 1.6 nın yakıt durumu nu bilen varmı bu araç ile ilgili maalesef opelin internet sitesinde hiçbir bilgi yok..

1.6 nın yakıt durumunu bilen varmı 2. elde olsa önemli değil zaten pek bi fark yoktur sanırım aralarında ??

bence önce bi yeddiemin depolarını yoklayın. Daha olmazsa gazetelerde internette bi dolu sıfır ayarında araba var. Daha bikaç ay önce benim bi tanıdığım 36.000 ytl ye aldığı yeni kasa Corolla sını maddi sıkıntı yüzünden 31.000 ytl ye sattı. Araba daha 2 aylık idi ve km si 5000 bile değildi! Bu durumda pek çok insan var. Sıfır alıp devlete daha fazla vergi kapısı açacağınıza, bence 3 aylık 2. ellere bi bakın. galerilerden de sıkışık durumda olan çok. Özellikle araçları takasa yüksek fiyata alıpta elden çıkarmakta zorlanan servisleri bi yoklayın derim. 1 yıl garantili satıldığı için hem uygun hem içiniz rahat olur.
:good: :rock :alkis:

arkadaşlar her astra classic boş değil ki.2005-2007-2007 astra classiclerde pek çok seçenek var. günümüzde sıfır araba almak karlı olmayabilir ama uzun süre kullanmayı düşünen biri için sıfır almak daha mantıklı. ikinci el alacağın arabanın ne durumda olduğunu nerden bilecen.

Geri