27 ülke TÜRKLERİ kötü öğretiyor!!!

tarih objektif bir bilim değildir. her ülke tarihi işine geldiği gibi yansıtır...osmanlı anlatıldığı gibi olsaydı bugün hala ayaktaydı... hoşgörü olmasaydı eğer bugünkü yunan bulgar suriye vs vs. birçok devlet olmazdı. iyiliğe kemlik yapıp sırtımızdan vurmuştur önceleri eyaletimiz olan şimdiki komşu devletlerimiz.

deveye sormuşlar neren eğriki diye?devede demiş nerem doğruki?

alayı kuyruk acısından bunları yapıyor!!!

Suç onlarda değil tamamen bizde....Zamanında üç kıtada hüküm sürerken bunları bu kadar rahat bırakmayacaktık...
Dilinize karışmam, dininize karışmam....Vergi verin yeter dersen böyle olur işte...:mad:

Fatih Sultan Mehmet' in, Kanun-i Sultan Süleyman'ın, Atatürk'ün ve onlar gibi binlerce atamızın adını duydukça hala dizleri titriyor kansızların....Ama elden gelen bişey yok...Geçmiş, geçmişte kaldı...Devir, onların devri oldu...Biz daha bunları çoookkk okuyup, daha çookk sinirleniriz....:mad: :mad:

Ülkelerin çoğununda kökeni Türk :)
ama din giriyo işin içine gerçekleri bilip görmezden geliyorlar:D

Türk korkusu adamlara neler yaptırıyor sadece gülüyorum

Sonucda ben turkum , yurtdisindada bulundum.Orada Turkum dediginiz zaman imajimiz pek bir iyi olmuyor.Turkler tecavuzcumu? namus dusmanimi?Bunlar tabiki yersiz iddalar.

Son düzenleme:
Ya bu ecnebiler önceden de şerefsizdi önceden kahpece arkadan vururlardı ve önceden de adiydiler...Onların ortacağda kilisilerinin yaptığı kıyımın milyonda birini biz yapmadık be.Keşke kardeşimin dediği hepsini biçip özellikle de ermeniler in....

bunlardan neden yakınıyoruz ki anlamıyorum.geleceğimizi göre göre sanki görmüyormuşuz gibi ilerlemeye dewam ediyoruz.senelerdir var olan şeyler bunlar.dier yandan da yazık ülkemin haline diyorum...

Geri