28 Mart Pazar İzmir Çiçekliköy Kahvaltı organizasyonu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oylamaya açalım :D

Kolum uzundur evelAllah :P

Şavaş abi önce vaadlerini görelim. Neler yapacak misal bazı partiler seçimlerden önce kömür verdi.. Eee şimdi yaz geliyor kömür işimizi görmez sen klima gazı felan ver :)

Çağrı hizmet, organizasyon konusunda rakipsizdir, menfaat için odun kömür dağıtmayı da hiç sevmez :).

Evet, o bazı partilerden şahsen nefret ediyorum :D Ben en iyisi eski usül yol köprü yaptrıcam falan desem :D

Arkadaşlar eşiyle veya kız arkadaşıyla gelcek olan var mı? Ortam nasıl olcak ona göre gelelim:) Ben de gelmek istiyorum ama son anda belli olcak. Gelirsek 2-3 kişilik yer buluruz herhalde. Bulamazsak da çimlere seriliriz artık:)

Arkadaşlar eşiyle veya kız arkadaşıyla gelcek olan var mı? Ortam nasıl olcak ona göre gelelim:) Ben de gelmek istiyorum ama son anda belli olcak. Gelirsek 2-3 kişilik yer buluruz herhalde. Bulamazsak da çimlere seriliriz artık:)

Valla listenin %70-80 i zaten kış arkadaşı eşi nişanlısı çoluk çocuk geliyor :D Yer problem değil ayarlarız :)

Valla listenin %70-80 i zaten kış arkadaşı eşi nişanlısı çoluk çocuk geliyor :D Yer problem değil ayarlarız :)

bu kış arkadaş nedir ki :D ahahaa... artık yaz geldi. sen yaz arkadaşınla gel yaffrum :):)

Geri