bu akşam Bağdat caddesinde yürüyüşe katılacak olan var mı aramızda?
Kuzen, Ablam vs. orada olacak, hepsi opelci

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun Ankara halkından çaldıkları içinde suç duyurusunda bulunsak ?"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HASAR TESPİTİ YAPTI
Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yürüyüş öncesi ve sonrasında otobüs duraklarına, pano ve yol işaretlerine asılan afişlerin kimin astığına yönelik tespit çalışması başlattı. Çalışmaların ardından bu afişleri asanlara 'Çevreyi kirletme cezası' verileceği kaydedildi. Büyükşehir Belediyesi ayrıca dünkü olaylarda uğradığı zararı belirlemek için de çalışma başlattı. Yapılacak hasar tespit çalışması ardından Büyükşehir Belediyesinin, uğradığı zararı tanzim etmek için gösteriyi organize eden kurum ve kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulunacağı ifade edildi."
Sanki hiç Ankara'da yaşamadım. İlahi İ.Melih şimdiye kadar Ankara'daki duraklarda, metro duvarlarında, elektrik/telefon panolarında, direklerde hiç mi ilan/etiket/afiş görmedin, eğer görmediysen o zaman biraz halkının arasına inmeni tavsiye ederim.
Aslında süper olur ama benim hiç umudum yok, malüm bu dünyada onu ve onun gibilerini koruyan çok ağa babası var, bakalım öbür tarafta suçlular ve onları koruyanlar ne yapacaklar.Onun Ankara halkından çaldıkları içinde suç duyurusunda bulunsak ?