29 Mart ufak çaplı izmir buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NewPa1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 29 Mart ufak çaplı izmir buluşması

bir kişi daha olsaymış 1nci buluşmayı aratmayacakmış :)

Evet arkadaşlar,sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.Özellikle çayların "şirketten" olması hoş oldu.Umarım önümüzdeki günlerle daha büyük organizasyonlara imza atarız.

Sn.NewPa1nın refakatlığında güzel bir buluşma oldu.Sn. Demircic ve Sn.Sipiralli teşekkürlerimi iletiyorum. 14alkiss

Bu da benim çektiğim bir fotoğraf.

290320111176.jpg

NewPa1n link' Alıntı:
kendime torpil yaptım :)
img2011032900061.jpg
jantını yirim :)

Evet, ben de sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. En az burada hissettiğim kadar kaliteli ve sıcak bir buluşmaydı:)

Sn. NewPa1n, stickerlar için teşekkürler, sağ salim getirmişsin onca yoldan, kaç gündür de gözün gibi bakmışsın, eyvallah:)

Bu arada, sigaralar için teşekkür etmişsiniz ya hani, garip bir ironi yaşadım bir an. Düşünsenize, sizi zehirlemiş olmam karşılığında teşekkür alıyorum, garip:)

4. araç ne günah işledi dışlanmış garip her fotoda :)

fotoğraf makinasını evde unutmuşum yoksa güzel resimler paylaşırdım, zaten sohbet ufak çaplı ve sohbet havasında bir buluşmaydı ileride daha güzellerini yapıcaz.

fotoğraflar çok güzel telefon olmasına rağmen: samsung 5 mp sanırım :)

sportların egzoslarıda göz alıyor açıkçası, güzeller gerççekten

Bir de dikkatimi çekti, özellikle araçların arkadan gözüktüğü 2. fotoda, ortadaki iki araç diğerlerinden çok daha küçük gözüküyor. sanki ortadakiler B sınıfı bir HB, yandakiler Station gibi durmuş  005hihih Tabi fotoğrafın çekildiği açıyla alakalı bir durum :)

Geri