Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar,sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.Özellikle çayların "şirketten" olması hoş oldu.Umarım önümüzdeki günlerle daha büyük organizasyonlara imza atarız.
Evet, ben de sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. En az burada hissettiğim kadar kaliteli ve sıcak bir buluşmaydı
Sn. NewPa1n, stickerlar için teşekkürler, sağ salim getirmişsin onca yoldan, kaç gündür de gözün gibi bakmışsın, eyvallah
Bu arada, sigaralar için teşekkür etmişsiniz ya hani, garip bir ironi yaşadım bir an. Düşünsenize, sizi zehirlemiş olmam karşılığında teşekkür alıyorum, garip
fotoğraf makinasını evde unutmuşum yoksa güzel resimler paylaşırdım, zaten sohbet ufak çaplı ve sohbet havasında bir buluşmaydı ileride daha güzellerini yapıcaz.
Bir de dikkatimi çekti, özellikle araçların arkadan gözüktüğü 2. fotoda, ortadaki iki araç diğerlerinden çok daha küçük gözüküyor. sanki ortadakiler B sınıfı bir HB, yandakiler Station gibi durmuş 005hihih Tabi fotoğrafın çekildiği açıyla alakalı bir durum