29 Ocak 2012 İzmir Buluşması Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 29 Ocak 2012 İzmir Buluşması Fotoğrafları

aman abi... İstanbula Davostaki gibi kar yağsa bende imrenirim de....şimdi haberlerde dinliyorum viyadükten bir araç büyükçekmece gölüne uçmuş...):buraya kar yaramıyor abi...

HaKaN link' Alıntı:
oh oh buluşmas öncesi bagaj doluydu zaten, buluşma sonrası birşeyler olacağını hissetmiştim :D
bu arada meguiars polisaj makinende gözüm kaldı, çok güzel ama fiyat şu aşamada benim için biraz fazla :)
Valla yakında bagaja valiz koyacak yer bulamayacağım  005hihih

thejazz link' Alıntı:
Valla yakında bagaja valiz koyacak yer bulamayacağım  005hihih

Bagajda ufak çaplı bir dükkan açmaya yetecek malazeme var maşallah canım  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bagajda ufak çaplı bir dükkan açmaya yetecek malazeme var maşallah canım  011zaa

Hatta orta büyüklükteki birkaç işletmeye bile nal toplatır bence. ((:

tek kelime ile helal olsun diyorum size. gercekten sıcak bir ortam(havanın sıcaklıgının da katkısı vardır)  içerisinde dostane bir buluşma.

organizasyona katılan bütün arkadaşları kutluyorum. ben de İzmirdeydim ancak arabam yoktu ayrıca aynı gün Erzuruma dönecektim katılamadım. çok güzel olmuş arkadaşlar gerçekten...

gencebay25 link' Alıntı:
organizasyona katılan bütün arkadaşları kutluyorum. ben de İzmirdeydim ancak arabam yoktu ayrıca aynı gün Erzuruma dönecektim katılamadım. çok güzel olmuş arkadaşlar gerçekten...

Arabalar bahane sohbet şahaneydi valla, bir daha burda olursanız kesinlikle bekleriz. (:

biliyorum süper olduğunu artık öteki sefere inşallah . Doğan kardeş çok üzgünümmm :(

gencebay25 link' Alıntı:
biliyorum süper olduğunu artık öteki sefere inşallah . Doğan kardeş çok üzgünümmm :(

Valla biz burdayız, bekliyoruz. (:

Harika bir buluşma olmuş, katılan herkesin yüreğine sağlık. GTC'nin rengi sarı olunca ve 3 harfli olan plakası da T ile başlayınca istanbuldaki taksiler gözümde canlandı birden :D o yüzden pek alıcı gözüyle bakamadım :)

Geri