2oo5 Vectra'MmM :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yok astra gibi çıkayım derken garaja sürtmüş :D astrasını severdi ama bunun daha bi hastası kendileri :D
bu arada hepinize teşekkürler...

hmm anladım :) ama bu vectraları cok begenıyorum tek sıkıntısı motor seceneklerı 1.6 dizel bir motor secenegı olsa en asagı 110 ps lık bır gücle bırlıkde emınım piyasada en az bı passat kadar cok görurduk , gecen servise geldi bir tane tamir gördü gitti içini inceledim biraz gercekden kemikli araç :)

hmm anladım :) ama bu vectraları cok begenıyorum tek sıkıntısı motor seceneklerı 1.6 dizel bir motor secenegı olsa en asagı 110 ps lık bır gücle bırlıkde emınım piyasada en az bı passat kadar cok görurduk , gecen servise geldi bir tane tamir gördü gitti içini inceledim biraz gercekden kemikli araç :)
valla biraz zorlayınca astra kadar olmasada gidiyor baskı balatasını aldığım cocuk yeni değiştirmiş bayramda bi sıkıştırdım şöyle 100 km hıza beklediğimden daha hızlı çıktı içi ise gerçekten çok güzel her yere hakimsin...

valla biraz zorlayınca astra kadar olmasada gidiyor baskı balatasını aldığım cocuk yeni değiştirmiş bayramda bi sıkıştırdım şöyle 100 km hıza beklediğimden daha hızlı çıktı içi ise gerçekten çok güzel her yere hakimsin...

astrada cok ıyı gıtmıyo zaten vectra daha ıyıdır belkı

astrada cok ıyı gıtmıyo zaten vectra daha ıyıdır belkı
astram valla gidişi çok iyiydi e12 corollalarda baya baya gittiğini söyleyebilirim bora golf zaten yalan oluyorlardı focusla kalkmıştım birkere focus bana yarım boy falan atmıştı... :) vectrayla bulaşmıyorum kimseye malum 1.5 tonluk araba :D zaten basınca içiyor resmen yakıtı :D

astram valla gidişi çok iyiydi e12 corollalarda baya baya gittiğini söyleyebilirim bora golf zaten yalan oluyorlardı focusla kalkmıştım birkere focus bana yarım boy falan atmıştı... :) vectrayla bulaşmıyorum kimseye malum 1.5 tonluk araba :D zaten basınca içiyor resmen yakıtı :D

boşver basma zaten allah kaza bela vermesin temiz temiz binin :)

Güncel Resimler... :)
dsc01654e.jpg

dsc01655jo.jpg

dsc01657uh.jpg

dsc01658zx.jpg

fotoraf0003qc.jpg

fotoraf0004w.jpg

Son düzenleme:
Koca oğlanımızın satışını şimdik verdik. Alan arkadaş hayrını görsün. güle güle kullanmak nasip etsin...

Hayırlı olsun Fatih..Senden 1.9 cdti elegance bekliyorum ;)

yine vectra olacak allah nasip ederse. 2007 elegance 2008 comfort olacak en az. belki bir süprüz 1.3 cdti :) serdar 1.9 cdti alacağım yaşlarda çok yüksek vergi getiriyor bana malesef bendede bir huy var kesinlikle düşük modelli araba almam sattığımdan. ( kaza bela sağlık sorunu olmadıkça )

Geri