3.5luk H&R , Astra H Cdti için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugun maslakta biyerden bu yay konusunu sorguladım..

bana hak verdi doğru söylüyorsun benzinliyle dizel arasında fark var..

Bizim dizellerede benzinlilerede taktıgımız yayda 960 kg ye kadar aks ağırlığı için kullanabilirlik veriyor fabrika senin araç (astra h cdti) 980kg yani 20 kglik bir fark cokta muhim degil dedi..

Fakat ben ısrarla bizim araç için olan yayı sorguladım.. Eğer istersen getirtebiliriz ama 2 ayı bulur nekadar olur sorusunada 200€ civarı olur dedi..

Buradan paylaşmak istedim..

200 euro mu!!! ingilterede satış yapan sitede 138 pound diyodu 330 tl yapıyor bugünkü kurla sana veriler fiyat 430 ki bazı internet sitelerinde de geçen fiyat bu aşağı yukarı ama asıl sorun avrupada satış yapa sitelerde gözüken fiyatlarda benzinli ve dizelin yayları arasında fiyat farkı olmaması buda senin konuştuğun satıcının kar payı olsa gerek ki 100 lira iyi para.ben hepsiburada.com da de gördüm iki farklı yay modeli var benzin ve dizel için siteye sordum ikisi aynı ürünmü yoksa ayrı ayrı ürünlermi diye ve varsa parça kodunuda istedim dizel için teyid etmek için bakalım cevap bekliyorum.tuningdükkanı.com da da iki farklı yay seçeneği var yinede orayada sorabiliriz belki.

Sorduğum yer maslak sanayide..

1.6 larada 200euro diyor..

ingilitere fiyatı 140 pound 330 tl olabilir.. trde bu ürün 400 tl ve civarı olması normal bence..(buarada ayak üstü konuştum ciddi manada elbet bir pazarlık payı olabilir..)

bence sorun fiyatı degil , 2 ay bekleme süresi cekmesi talep durumunda..400 tl normal fiyat buparayada alınır..

Son düzenleme:
yani burda da 400 kusurlara satanlar var üstüne illaki bi rakam koyucak ama ben nekadar koyduğunu görebilmek için söyledim bu farkı.2 ay çok uzun bi süre gerçektende fiyat konusunda toparlanıp alsak çok daha uygun bi fiyata gelebilir artı bi pazarlıkla ama süreyi kısaltmak lazım en çok bir ay olabilir.ayrıca hepsiburada da 393 tl artı 8 taksit imkanı var bu fiyata olumlu bi cewap alırsam burdan alıcam ben sanırım.

stock ta varsa mantıklı hepsiburada dan almak..

evet.stokta var sanırım asıl sorun gerçekten dizel içinmi yoksa onlarda dizel diye benzinli yayımı satıyolar bakalım.

ben kendi aracim icin mail yoluyla dp tuning ile irtibata gectim ve eibach 30mm yay getirttim yaklasik 2 ayda geldi ve fiyati 165€. bence bi de dp tuning ile gorusun... dp tuning eibach turkiye distirbutoru. eibach in internet sayfasindan buldum ;)

ben kendi aracim icin mail yoluyla dp tuning ile irtibata gectim ve eibach 30mm yay getirttim yaklasik 2 ayda geldi ve fiyati 165€. bence bi de dp tuning ile gorusun... dp tuning eibach turkiye distirbutoru. eibach in internet sayfasindan buldum ;)

evet bugün onlarlada irtibat kurmaya çalıştım telefon cevap vermedi hafta sonu diye heralde pazartesi tekrar deniycem.getirdikleri yay nsl oldu memnunmusun ve ödemeyi nsl yaptın acaba?

eibach isteyen olursa 380 lira..

evet bugün onlarlada irtibat kurmaya çalıştım telefon cevap vermedi hafta sonu diye heralde pazartesi tekrar deniycem.getirdikleri yay nsl oldu memnunmusun ve ödemeyi nsl yaptın acaba?
yaylar cok guzel oldu tam istedigim gibi oldu ve surus inanilmaz guzel oldu konfordan cok az kaybettim ama yol tutustan cok sey kazandim. imzamdaki linke basarak fotolari gorebilirsin... dp tuning in ankarada tanidigi bi aksesuarci varmis oraya gonderdiler odemeyi orda nakit orda yaptim. siparis verildikten sonra 50 lira kapora yatirmsitim geri kalanini teslim alirken verdim. daha hizli gelmesini istersen ekstra kargo parasi vererek getirtebilirsin veya 2-3 ayda bir rutin siparisleri geliyomus onu bekleyebilirsin. buyuk ihtimalle bu ay sonunda vardir cunku benim yaylar mart basinda geldi ;)

Geri