3.5luk H&R , Astra H Cdti için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adaş bilgiler için teşekkürler.yakın bi zamanda tuningshowda var orda da bi şansımızı denemek lazım db tuning de ona göre stok bulundurur belki toplu alım avantajımızıda kullanalım bence iyi bi fiyata kapatabiliriz.izmirden ben mutlu kardeşim corsası olan batu ve bi arkadaş daha var biraz daha toparlanıp ona göre sayı verebiliriz herkese uygunsa bi liste yapalım eibach astra 3.5cmlik yay için.

fiyatlar uygun olursa ben de varım 3,5 luk yay işinde

Ben DP-Tuning in sayfasında onlarla iletişime geçebileceğim bir mail adresi göremedim
:(

165€ iyi fiyat

arkadaslar bence oncelikle www.eibach.co.uk adresinden araciniza uygun yayin parca no suna bakin ve satin alirken kutunun ustundeki parca numarasini kontrol edin ;)

165€ iyi ama ben siparis verirken euro 1.90 civarindaydi yaylar geldiginde almaya gittigim gun bi baktim euro 2.28 olmus :mad:
çok büyük şansızlık gerçekten böyle bi duruma denk gelmesi.astra h 1.3 cdti için eibach 3.5cm yay parça kodu eibach sitesinde ''E10-65-013-02-22'' olarak geçiyor arkadaşlar.eğer bugüne kadar 1.3 cdti aracına eibach yay almış olan arkadaşlarımız varsa onlarda eğer ürünün kutusu veya faturası duruyosa bu numarayı teyid edip olumlu olumsuz görüşlerini bize bildirirler ise çok iyi olur.bu arada ''E10-65-013-01-22'' benzinli astra h lerin yay parça kodu.

165€ iyi ama ben siparis verirken euro 1.90 civarindaydi yaylar geldiginde almaya gittigim gun bi baktim euro 2.28 olmus :mad:
amcam 2006 yılında mercedes almaya gidiyor.. ellerinde istedigi model olmadıgı için 1 ay sonra gelicek diyorlar.. kabul ediyor ve yarı ödeme yapıyor euro 1.600-1.700 civarında o tarihlerde.. araç geldiginde 1 hafta süre veriyorlar alması için.. euro tavan yapıyor 2.100 gibi oluyor ve aradaki fark ile eski aracı (e46 3.20) si boşa gidiyor gibi bişey oluyor :)

1 yıl sonrada mercedes c kasayı degiştiriyor :D

bi başka olay da bizim başımıza geldi yakınlarda.. bu dolar 1.150 yken toplu para bozdurduk şuan 1.580 civarı.. zarar yaklaşık 0 vectra parası :)

cok kafa yormamak lazım.. hayırlısı :)

Son düzenleme:
Geri