aküyü sök eve al.arabanın camsuyunu boşalt saf antifiriz koy.kaputun üzerine yere değecek kadar kilim ört
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelile antifiriz koydurmayı unutma sakınn
sonra haftada yada bi kaç günde bir olsada çalıştır arabanııı
akünün kutup başlarını çıkarmana gerek yok bence ama antiiriz şartt bide dediğim gibi haftada en az bi kere çalıştır ısıt aracını
buyuk harle belırttıklerıme katılmıyorum cunkı benım opelım her kıs yatar birsey olmuyor3 ay yatan arabada başına gelecekler:
- Akü bitecektir, kutup başı sök sökme farketmez
- Aracın cam suyundan soğutma sistemine kadar her yeri donacağı için hazneler kırılabilir.
- Aracın hortumları (kauçuk olanlar) yaz ortasında falan çürür ve sürpriz bir yerde yarılır.
- Aracın beyninde sorun olabilir, malum elektronik cihazlar 0-50 derece arasında muhafaza edilmelidir.
- LCD ekranlar bozulabilir. (Eski tipo tempralarınki çalışsa da bozuluyordu, aynı durum)
- lastikler kedi köpek sidiğinin etkisiyle çürümeye başlar. Sidik deyip geçmeyin, çok güçlü etki yapıyor yanaklara
- gene lastikler çelik radyalların bozulması sonucu balans tutmaz, sarsıntılı yolculuklara hazır olun.
- Egzos çürümesi hızlanır. (sürekli kullanılan araçta benim eski zafiramdaki gibi 6-7 senede çürüyen egzos, yatan araçta 2-3 senede deliniyormuş) servis söyledi.
Düşünsem daha bi dolu şey yazıcamda, zorlamayayım.
ekzos curumesıne bende kaıtılıyorum. benım son susturucu berbat oldu yattıgı ıcınvallaha ben sahıdım eksoz sıstemının curudugune.arabanın tabanı nemlı yada ıslak olsun goturuyo
ben katılıyorum... hepsı dogru.. opelın muzmın ıslerı bunlar..