3. bobin değişti düzeliyor ama sonra yine aynı

4 tane dediği bobin değil buji kablosu biraz karıştırmışınız sanırım.

hayır karıştırdığım felan yok ben bobinleri tek tek sanıyordum ama takımmış buji kablolarının yerlerini değişirseniz araç çalışmaz anca buji kablolarını komple değiştirirsiniz...

ben başka türlü sanıyordum oyüzden yer değiştirin diye yazdım kusura bakmayın ...

lpg sıralı sistemmi yoksa eski düz (mixerli) sistemdenmi?

ustam bobin bu değilmi bunu nasıl yer değiştirecem pek anlamam kusura bakmayın
Arkadaş herhalde buji kablosu demek istedi. Bu kabloları bilmiyorsan kurcalama ateşleme sırasını bozarsın.

aslında arabaya tüp müp takmıcan ya ben piişmanuım walla

Valla Bizım arabada atiker var bizim aracta sallama yapıyodu ama lpg yokken egr ıptal oldu düzeldi.egr iptal etmişmiydin abi sen???

Valla Bizım arabada atiker var bizim aracta sallama yapıyodu ama lpg yokken egr ıptal oldu düzeldi.egr iptal etmişmiydin abi sen???
etmedim fatih safranboludaki hasan usta pek tavsiye etmedi bende onun için etmedim. ama sorun bobinde bunu biliyorum

Son düzenleme:
sıralı sistem ise bence lpg tesisatını kontrol ettirmen gerek.
eski arabam astra g idi düz siztem vardı ve bobin arızası ile karşılaşmıştım sıralı takalım birdaha sorun olmaz dediler o zaman akadar arabayı satmıştım zaten. vectra b de sıralı taktırdım hiç bir sunla karşılaşmadım.

Atiker TR de satılan 50 küsür LPG sistem markasının içinde kalite yönünden son 5 in içinde..

reklam nasıl mal sattırıyor TR de hayret ediyorum..

Safranboludaki usta EGR yi iptal edemediği içinmi tavsiye etmedi acaba..? EGR iptal edilmezmi yau..

Bobin meselesine gelince..Bu bobin olayında çin malı çok yaygınlaştı..Bobin çok önemli bir parça ve orjinal tercih edilmesini öneriyorum..Özellikle bobinde Çıkma orjinal takın yinede yansanayiye yanaşmayın..

99 astra g cd otomatik vites

ben lavato taktırdım.taktırmadan önce hiç sorun yoktu. yaklaşık 1000 km yaptıktan sonra tekleme,üfleme,püfleme,gitmeme,stop etme filan başladı.herşeye baktılar.lpg tesisatını iptal edip denedik değişen bişi olmadı.
delphi marka bobin değişti.250 civarı tuttu.düzeldi gibi fakat şimdi de rölanti sabit durmuyor.ona da baktırdım.boğaz kelebeği temizlendi.ama düzelmedi.son olarak rölanti ayarlayıcısı sensörü değişecekmiş.
bu arada lpg montajında bobinden elektrik alınması şartmış.başka bir yer yokmuş.
valla ben de şaştım şu an arabam 11 litre lpg ile 100 km gidiyor şehir içi.ama sık sık bobin masrafına girersek ya opelden vazgeceğiz ya lpg den.konuya ankara da çözüm bulabilecek ya da burada detay verebilecek var sa çok seviniriz.

Geri