3 kasa 1.4 90bg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rodopian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rodopian

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu motor bu arabaya yeterli mi?kullanan arkadaşlar görüşlerini payalaşabilir mi?

bu 1,3 1,2 hatta 1,4 alıpta bu motor bu kasaya taşırmı yok ayılmazmı bayılmazmı gibi şehir efsanesi olmuş doluktan dolma haberlere insanımızın inanması son derece vahim bir olaydır
ya arkadaşlar bu motoru yapan opel muhendisleri ayılıp bayılmayı hesap edemiyormu acaba ki diğer markalarında öyle tüm markaların mühendisleri birşey bilmiyor bizim 1,4 motordan daha yüksek motorlu aracları olup ya bu ayılır bu bayılır deyip oto yollardada 80 aşamayanların uydurmasıdır
değil 1,4 -1,3 1,2 bile taşır taşımıyor olsaydı üretmezlerdi dimi o kadar mühendisi var bunların

Ben alalı 3 hafta oldu. Oldukça memnunum. Olmaz, çekmez diyenler arabadan ne bekliyorlar çok merak ediyorum. 1.6 golf var arkadaşta bende 1.4 astra h inan daha ağır kalmıyor. yüklüyken rampa çıktım sıkıntı olmuyor. Yani bunu özellikle içiniz rahat olsun diye yazıyorum zira almadan önce bende çok araştırdım bu tür söylentilerden dolayı.

kalkışlar kardeşler kalkışları söyleyin

cok beklentılerı karsılamaz kalkısta ama hızlandıktan sonra bı sorun yok bırazda bayırlarda tıkanıyor o kadar beklentıye gore degısır tabıkı

1.4 ile sadece ışıklarda ilk kalkış sırasında vites oranından sanırım biraz ağır kalıyor sonrasında hiç sorun yok. ben çok memnunum.

performans isteyenler 2000 cc alsın benzin istasyonlarıyla ahbap olsun :D

Geri