3 yıl boyunca pert arabaya sıfır araba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arma83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 yıl boyunca pert arabaya sıfır araba

Ama işte pert olma durumu % 80 üzeri hasar olması şartından bahsetmiyorlar !

delikadir24 link' Alıntı:
Ama işte pert olma durumu % 80 üzeri hasar olması şartından bahsetmiyorlar !

Herhalde %80+ hasarlı bir arabadan çıktıktan sonra birkaç sene sıfırına binecek kadar iyileşemez insan.

GNSpower link' Alıntı:
Herhalde %80+ hasarlı bir arabadan çıktıktan sonra birkaç sene sıfırına binecek kadar iyileşemez insan.

045thumbsup

Bende öyle düşündüm ve Ak sigortaya 689 TL ye yaptırdım 2. kaskomu. (%30 hasarsızlık indirimiyle)

Saygılar.

GNSpower link' Alıntı:
kahka536 kahka536 alemsin.
Oteki tarafta ne ise yarar dimi sifir araba.

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler thnxx

GNSpower link' Alıntı:

1.3 cosmo makyajlı kasada 48.000 lira hasarım var, ve burnum dahi kanamadı, olabiliyor öyle şeyler.

yildirim link' Alıntı:
1.3 cosmo makyajlı kasada 48.000 lira hasarım var, ve burnum dahi kanamadı, olabiliyor öyle şeyler.

Allah korusun, elbette arabanın doğru yerleri darbe alırsa rakam dediğin gibi yüksek çıkıyor. Ama fazla şans işi. ((:

yildirim link' Alıntı:
Öncelikle çok geçmiş olsun.Cenab-ı Allah beterinden saklasın.peki ne yaptınız kasko şirketinden parayı mı aldınız ya da arabamı aldınız?Hangi kasko şirketine kasko yaptırmıştınız?

arma83 link' Alıntı:
Öncelikle çok geçmiş olsun.Cenab-ı Allah beterinden saklasın.peki ne yaptınız kasko şirketinden parayı mı aldınız ya da arabamı aldınız?Hangi kasko şirketine kasko yaptırmıştınız?

Güneş sigortadan kaskom vardı. Hala işlemler devam ediyor, sovtaj çalışması vs yapıyorlar. daha 1-2 ay para alamam sanırım. Yeni araç yerine para almayı düşünüyorum zaten, işimdeki bazı gelişmeler nedeniyle bir süre paraya ihtiyacım olacak gibi duruyor.

yildirim link' Alıntı:
Güneş sigortadan kaskom vardı. Hala işlemler devam ediyor, sovtaj çalışması vs yapıyorlar. daha 1-2 ay para alamam sanırım. Yeni araç yerine para almayı düşünüyorum zaten, işimdeki bazı gelişmeler nedeniyle bir süre paraya ihtiyacım olacak gibi duruyor.
cok gecmis olsun tekrar.

Geri