Ynt: 30.000km bakımını yaptırsam mı?
4 filtre ve yağ.
onderak link' Alıntı:- hava filtresini mi değiştirdin abi sadece?
4 filtre ve yağ.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onderak link' Alıntı:- hava filtresini mi değiştirdin abi sadece?
http://www.opcopel.com/iletisim.aspporshe_82 link' Alıntı:Öncelikle herkese merhaba; Arkadaşlar bu servis fiyatlarını biraz araşırmaya çalıştım 30 bin bakımı için, istanbulda bütün opel servisleri sözleşmiş gibi 650-680 arası fiyat veriyorlar. Benim aracımında garanti süresi bittiği için bukadar para verilmesi taraftarı değilim açıkcası. Özel servislerdede bu işi güvenilir şekilde yapan bi yer varmıdır ? Tavsiye ettiğiniz bi servis varmı thnxx
Burock3427 link' Alıntı:Servislerde resepsiyonda sizi gülümseyerek karşılayan ve işiniz bittiğinde kredi kartınızı nazikçe slip çeken kızın ve endüstri meslek motor veya otomotiv gibi bir bölümden mezun okullu temiz akça pakça servis danışmanı arkadaşın maaş ödemesine katkıda bulunmak istiyorsanız garantiden sonra servise gitmeye devam edebilirsiniz.
Ben şahsen garanti bitimi Opel araçlara hakim gerekli teknolojik altyapısı olan özel bir servise gitmeyi düşünüyorum.
O simdi asker link' Alıntı:Aracın garantisi bittiği için 30bin bakımını özel serviste 190 liraya yaptırdım.
Yapılan işlemler :
Mobil 1 yağ- 4 litre 5w-30
Yağ filtresi
Hava Filtresi
Polen Filtresi
Balans
Servis 470 lira fiyat istemişti kızgınkırbac