30.000TL civarı araç....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tolga K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni c3 dizel 33.800den başlıyorr
pug 207 dizel 32.950
--- 206+ dizel 28.700

fransız düşünmüyorlar düşünseler bende pegeout citroen renault önericekdim

fransız düşünmüyorlar düşünseler bende pegeout citroen renault önericekdim
fransızlardan sadece citroen olabilir o da belki ama peugeot ve renault imkansız:D:D

valla 2007 yılında corsayı sıfır aldık 2 sene sonra sattık kardeşim o yüzden farklı araç alalım bu sefer diyoruz. açıkçası 35 civarına çıkarsak polo daha mantıklı geliyor...

o zaman bir git yakışır dicem ama baban kullanacakmiş :)

Neden Renault istemiyor ?

Piyasada kum gibi Symbol lar, Fluence ler dolanıyor...

Oto Dergilerini açıp bakın, F.K.E. puanı en yüksek araç hangisidir diye...

Bence önyargılardan kurtulmak lazım. Renault Symbol Extreme Babanıza iyi gider. Ayrıca ekonomik ve güvenli araçlardır.

Bence önyargılardan kurtulmak lazım. Renault Symbol Extreme Babanıza iyi gider. Ayrıca ekonomik ve güvenli araçlardır.

renault symbolu 5 yıl kullandık yenisinden hiçbir farkı yok full du abs dahil her şey var ama kasa çok zayıf yol tutuşu desen yok çünkü hb şasiye sedean araba oturtulmuş uzun yolda bagajda doluysa arka koltuğa oturun ve virajlarda nasıl esnediğine kendiniz şahit olun ben bi an kopacak düşüncesine bile kapımıştım çünkü hayatımda ilk defa o kadar esneyen bir araba gördüm(şu ana kadar kullanmadığım binmediğim araba yok diyebilierim) eminimki tolganın babasıda aynı fikirdedir :D

önyargı demeyelim bence gerçekler. bizim insanımız hala yan sanayiden parça alma düşüncesinde genel anlamda. ve bildikleri kadarıyla en yaygın yan sanayi renaultta. ve kendi segmentlerinde diğer araçlardan ortalama %5 daha ucuz olduğundan o %5'lik fiyat farkı gözlerine geldiğinden renault alıyolar. ben yıllar yılı renault kullandım her türlü haltını biliyorum. ALLAH'a çok şükür ki renault günlerimiz geride kaldı 2 sene önce. ALLAH düşmanımın bile başına vermesin renault

Sedan araba istemiyorlar. :)

2008 in sonu çıkışlı astra 1.3 dizel astra otomatik vites kaza boya yok 32.000

valla işiniz biraz zor. hem 30 bin lira olacak, hem sıfır olacak, hem de dizel. kolay gelsin.

Geri