yeni c3 dizel 33.800den başlıyorr
pug 207 dizel 32.950
--- 206+ dizel 28.700
pug 207 dizel 32.950
--- 206+ dizel 28.700
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fransızlardan sadece citroen olabilir o da belki ama peugeot ve renault imkansızfransız düşünmüyorlar düşünseler bende pegeout citroen renault önericekdim
valla 2007 yılında corsayı sıfır aldık 2 sene sonra sattık kardeşim o yüzden farklı araç alalım bu sefer diyoruz. açıkçası 35 civarına çıkarsak polo daha mantıklı geliyor...
Neden Renault istemiyor ?
Piyasada kum gibi Symbol lar, Fluence ler dolanıyor...
Oto Dergilerini açıp bakın, F.K.E. puanı en yüksek araç hangisidir diye...
Bence önyargılardan kurtulmak lazım. Renault Symbol Extreme Babanıza iyi gider. Ayrıca ekonomik ve güvenli araçlardır.
önyargı demeyelim bence gerçekler. bizim insanımız hala yan sanayiden parça alma düşüncesinde genel anlamda. ve bildikleri kadarıyla en yaygın yan sanayi renaultta. ve kendi segmentlerinde diğer araçlardan ortalama %5 daha ucuz olduğundan o %5'lik fiyat farkı gözlerine geldiğinden renault alıyolar. ben yıllar yılı renault kullandım her türlü haltını biliyorum. ALLAH'a çok şükür ki renault günlerimiz geride kaldı 2 sene önce. ALLAH düşmanımın bile başına vermesin renaultNeden Renault istemiyor ?
Bence önyargılardan kurtulmak lazım. Renault Symbol Extreme Babanıza iyi gider. Ayrıca ekonomik ve güvenli araçlardır.
Neden Renault istemiyor ?