30.000TL civarı araç....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tolga K.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
limiti 35 bine kadar çekebiliriz sanırım:D valla renault alıcağıma eve bitane daha punto evo aldırırım daha iyi... polo-ibiza-c3-fabia arasında gidip geliyorum devamlı:D:D

Neden Renault istemiyor ?

Piyasada kum gibi Symbol lar, Fluence ler dolanıyor...

Oto Dergilerini açıp bakın, F.K.E. puanı en yüksek araç hangisidir diye...

Bence önyargılardan kurtulmak lazım. Renault Symbol Extreme Babanıza iyi gider. Ayrıca ekonomik ve güvenli araçlardır.
piyasada kum gibi renault olması renaultun iyi olduğu anlamına gelmez ki. ben şu ana kadar piyasada ne kadar araba varsa şahinden tutun X6 ya kadar tüm araçlara bindim bazılarına 10-15 dk binmiş olsam bile. renault-dacia kadar kötü bi araç görmedim. tabi bu benim görüşüm herkesin görüşü farklı olabilir....

limiti 35 bine kadar çekebiliriz sanırım:D valla renault alıcağıma eve bitane daha punto evo aldırırım daha iyi... polo-ibiza-c3-fabia arasında gidip geliyorum devamlı:D:D

C3 alacağına Fabia al.

bugün tüm bayileri dolaştık içimize en çok sinen ve beğendiğimiz ibiza 1.2TDİ oldu. sanırım önümüzdeki hafta beyaz bi ibiza alıcaz....

bir de ford fiesta var seçenekler arasında. ya ibiza yada fiesta olucak... ikisi arasından seçmek zorunda kalsanız hangisini tercih ederdiniz.... ibiza referance donanımı, fiesta is my fiesta veya titanium donanımı olucak....

sıradanlık takıntınız yoksa fiesta ama yolda biraz farkım olsun buradalığımı hissettiriyim derseniz ibiza..

Opelden şaşma derim iyi bir Astra al keyfine bak...

seatla vosvagenin dizel motorları aynı galiba.

Sıfır olacaksa Fiesta derim.

Geri