30-37 bin arasi sifir araç tavsiyeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canmania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
keyifle binebileceğin seveceğin bir araba al derim arabada tip estetik çok önemli

hyundai İ 30 DİZEL... .... .. ..

Cruze un yakıt olayını halledebilsek hiç düşünmeden alırım bu paraya en full araba o ayrıca yakisiklida Fiat in arabaları çok tipsiz geliyor gözüme ama cokta kullanmadım linea nin dizelleri fiyat olarak uygun ama özellik performans olarak ne durumdalar bilgim yok
size tek söyleyebileceğim lineadan uzak durun. o kadar dengesiz bir araç ki anlatamam. bide alabilirseniz mutlaka dizel alın bence. 0 km araç alıpta üstüne 2000 tl harcayıp lpg taktırıp orasını burasını deldirmek, orjinalliğini bozmak bana hiç mantıklı gelmiyor. cruze'un keşke dizeli olsa, kesin satış rekorları kırardı o karizmayla. yani kısacası benim şahsi görüşüm dizel almaya çalışın olabildiğince

Size yardımcı olmak isterim.
Eğer arabanın acileyeti yoksa aralık ayına kadar beklemenizi tavsiye ederim.
Nedenine gelirsek astra h 1.3 full paketini ki tek paket üretiliyor artık,aralık ayında 35-36 aralığında almış olursunuz.Buna emin olabilirsiniz.
Diğer türlü benzinli araç cidden çok sıkıntı su benzin fiyatlarında hele.
Astra da istediğiniz donanıma ve yakıt ekonomisine aralık ayında uygun fiyattan alırsınız.
Uzun sürede bu araca sorunsuz binebilirsiniz.
Benzinli aldığınızda kafanızda bir zaman sonra lpg taktırsam mı diye düşünüp taktırdığınızda sorun yaşadığınızda keşke diyeceksiniz.Bence dizelden şaşmayın.

Size yardımcı olmak isterim.
Eğer arabanın acileyeti yoksa aralık ayına kadar beklemenizi tavsiye ederim.
Nedenine gelirsek astra h 1.3 full paketini ki tek paket üretiliyor artık,aralık ayında 35-36 aralığında almış olursunuz.Buna emin olabilirsiniz.
Diğer türlü benzinli araç cidden çok sıkıntı su benzin fiyatlarında hele.
Astra da istediğiniz donanıma ve yakıt ekonomisine aralık ayında uygun fiyattan alırsınız.
Uzun sürede bu araca sorunsuz binebilirsiniz.
Benzinli aldığınızda kafanızda bir zaman sonra lpg taktırsam mı diye düşünüp taktırdığınızda sorun yaşadığınızda keşke diyeceksiniz.Bence dizelden şaşmayın.
Aralık benim için çok geç olur aldığım arabayı yazın kullanmam gerekiyor yoksa dediğiniz gibi Aralık ayını beklemek daha mantıklı

corolla güzel bir tercih, fakat kesinlikle 1.3 alma. satman gerektiğinde sıkıntı çekebilirsin.

Geri