30 cm ap yay almayı düşünüyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pcqopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pcqopat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 3 cm lik ap yay alcam 205/40/17 kullanyrm sizce ne kadar düşer acil yardım lütfen.........

3 cm düştüğünü biliyorsun sanırım ama amotisörlerin orjinalse 3 cm düşürmen çok doğru değil araban sürtebilir

araştırmalarıma göre aplerin 3lükleri heleki 2.0 motorlarda çok güzel düşürüyor.sitede kullanan arkadaşlar var.bende ag var güzel düştü ama önler çok içerde değil verip ap almayı düşünüyorum

bence vogland düşün derim hem düşürüyor hemde arabande çok fazla sert olmuyor

jantlar 17. 3cm de düşürürsen zaten sert olan süspansiyonla vectra çok konforsuz olur heralde.. orjinal hali bile çok rahatsız ediyo...

vectra yay

slm arkadaşlar bende 205.50.17 jant lastik kullanıyorum ve 3.5cm yay alıcam sizce arabaya ne gibi dezavantajlar saglar.ben arabanın zıpzıp olmasını ve her çukuru içerde hissetmek istemiyorum yanlız orjınal yaylarıda pek randımanlı degıl orjınal yaylarına göre ne gibi farklılıklar olur olumlu olumsuz yazarsanız sevinirim teşekkürler.

yay alcaksanız artık konfor monfor unutun.or. amortısorlerle kullanacagınzı ıcınde hem arac yorulcak hemde suspansıyondan surtme yapcak.bence en guzelı coilover almak.zaten yay ıle amortısor alınca hemene hemeen aynı paraya gelıyo.

benim orinal amortisor ve ve jantta ap yay var araç aşagıdaki resimde gördügün gibi

Geri