30 Kasim Persembe Urfa Sofrasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar saat 21.00 gibi urfa sofrasındayız:good: gelemiyen arkadaşlar içinde cumartesi bir daha gidebiliriz;)

İSOTTA +1
JACARTA +1
MUDDAPA +1
CÖLDEKİADAM +1
ZARGANAX +1
DRAGON +1
JOCCO
SHADOW
ORCUN
CorsaN
BRS97

:cry: :sorry: Bari benide yazın Bi tabak kenara ayırın bitanede mUm yakın yanına yaaa:cry: :cry: :cry: :sorry:
Yansın dursun gece boyunca
Berkantıma selam söyleyin :sorry: :cry:

Arkadaşlar hepinize Afiyet olsun.
İyi bir akşam geçireceğinizden hiç şüphem yok.

İSOTTA +1
JACARTA +1
MUDDAPA +1
CÖLDEKİADAM +1
ZARGANAX +1
DRAGON +1
JOCCO
SHADOW
ORCUN
CorsaN
BRS97 +1

cumartesi sabahtan öğlene kadar team opel servis etkinliğimiz var bilginize...:)

çok güzel ve keyifli bir buluşmaya imza attık yine.. katılım oldukça fazlaydı..aramızda olan herkese çok teşekkür ederim.. AsTRa (hakan abi) ve Ankara üye lideri Respect (Emre) buluşmaya katılarak bize çok güzel bie sürpriz yaptılar.Ayrıca Zarganax (Serkan) ve Brs97 (Barış) arkadaşlarımızda ilk defa bir organizasyonumuza katılıp bizleri onurlandırdılar.. Akşamın bizi üzen tek yanı Yezocan (Yeliz)'ın küçük afacanı Eren'in biraz keyifsiz olmasaydı :( umarım şimdi daha iyidir.. Katılan arkadaşları hatırladığım kadarıyla yazıyorum..

Jacarta
İsotta+1+karakız (allah nazarlardan korusun)
Mudappa+2
Yezocan+küçük canavar :D
Dragon+1+naz
Zarganax+1
Jocco
Shadow
Orkun
Respect
AsTRa
CorsaN+1
Brs97+1
Çöldekiadam

Yaaa hiç sormayın eşşek oğlum Urfa sofrasında ağlamaya başladı çıkıp arabaya binene kadar ağladı herkesin burnundan geldi yemek. Çok özür diliyorum herkesten. Ama çocuk işte napcan. arabada sustu eve gidince gülücükler atmaya başladı. Orda acaba ağrısı sızısımı var diye düşünürken eve gittiğimizde anladıkki sadece eşşekliğinden ağlamış. Söz bi dahaki sefere onu getirmeyecem.

Döveriz bir dahakine... :D:D

yezocan' Alıntı:
Yaaa hiç sormayın eşşek oğlum Urfa sofrasında ağlamaya başladı çıkıp arabaya binene kadar ağladı herkesin burnundan geldi yemek. Çok özür diliyorum herkesten. Ama çocuk işte napcan. arabada sustu eve gidince gülücükler atmaya başladı. Orda acaba ağrısı sızısımı var diye düşünürken eve gittiğimizde anladıkki sadece eşşekliğinden ağlamış. Söz bi dahaki sefere onu getirmeyecem.

ohh iyi yapmiss ... aslanim benim... opuyorum yanaklarindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri