300 km lik aracımda servis ışığı yandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qwer001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 300 km lik aracımda servis ışığı yandı

dün aracımla hareket halindeyken en kısa zamanda servise gidin uyarı yazısı çıktı bugün servise gittim termostatta sorun olduğunu söylediler. garantiden termostat borusu falan değişti şimdilik bir sorun yok bakalım...

sezginbdz link' Alıntı:
Alışın arkadaşlra kronik arızalı araçlar kullanıyoruz. Opelin yüzkarası oldu Jler =)

Bu mesajı neye dayanarak yazdınız merak ettim, gönderdiğiniz diğer 9 mesajda böyle bir şikayetiniz yok. Ben böyle bir genellemeye katılmıyorum, aracımdan gayet memnunum..

Üyenin son mesajı o olmuş zaten.

çellocu link' Alıntı:
Tarihini yeni fark ettim Doğan :)

Bende bu nasıl mesaj hiaa diye hemen profiline atladım, baktım son mesaj, hııı dedim geldim konuya geri. ((:

Kendince Astra j leri karalamaya çalışmış, bir iki mesajında da servisler hakkında kesinlikle gitmeyin falan demiş.

Eğer Astra j si var ise kendi aracının piyasasını baltalıyor haberi yok.

Kronik bir sorunla karşılaşmadım 7 aydır. Karalama veya sadece negatif karizma amacı olduğunu düşünüyorum. Gelen ufak tefek ses ve çıtırtılar dışında taş gibi maşallah...

Güneş balçıkla sıvanmaz.

arabayı alalı 7 ay 13 gün oldu ama bir tane bile arıza ışığı yakmadı / sorun çıkarmadı. ufak tefek rüzgar ve döşeme sesleri geliyor tamam ama ne öyle abartılacak derecede nede kronik bir arıza. hemde rakiplerine göre daha sessiz bir araba ve şuda en önemli gerçeklerden: sınıfındaki en az sorun çıkaran, en gözde, her ortama uyum sağlayabilen, 1.4 Turbo kullanıcısıyım ve diğer markaların 1.4T. araçlarına göre en performanslı, performansına göre en az yakıt tüketen ve en kaliteli motoru kullanan araç budur benim gözümde. o tip yazılar karalama amaçlı yazılardan başka bişey değildir. araç almadan önce forumları takip eden yeni araç alacak olan kişileri yanlış bilgilendirmekten başka bi amaçla yazılmamıştır. bu apaçık ortada.

Ya abilerim arkadaşlarım daha 23 yaşındayım, kimi zaman kalkarken bacaklarımdan, yemek yerken de çenemin arka tarafından çıtırtılar geliyor yani biz insanlar bile kimi zaman arıza verirken astra j lerimizin ufak tefek tıkırtı ve zıkırtılarını çok görmemek lazım bence :)

Geri