- Konuyu Başlatan
benzin al benzinin bitmiş .kazasız belasız.
yarım depo gözüküyo ayrıca euro disel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benzin al benzinin bitmiş .kazasız belasız.
güzel araç, Allah kaza bela vermesin..
forever Corsa...
bu arada, arka park sensörler sonradan eklenmiş galiba?
kazasız belasız çok tatlı ya şu merceklere bitiorum pahalı olmasa alıcamda of of
kazasız belasız farlar çok güzel olmuş
merceklerin orijinal olduğunu biliyorum ben corsamı alırken sadece cosmolarda standart sunulurdu sonra silverlinelarda da sunuldu 2006da, geçen hafta konuşuoduk opel opazda bi tanıdıkla 1650ytl dedi farlara tabi sıfır ikinci elde takmam zaten ama şuan düşünmüyorum ondan önce yapıcak çok şey varmercekli farlar fabrika çıkışı orjinal ama bi arkadaşım benden görüp taktırmak istededi 1 adet fiyatı 484 ytl
merceklerin orijinal olduğunu biliyorum ben corsamı alırken sadece cosmolarda standart sunulurdu sonra silverlinelarda da sunuldu 2006da, geçen hafta konuşuoduk opel opazda bi tanıdıkla 1650ytl dedi farlara tabi sıfır ikinci elde takmam zaten ama şuan düşünmüyorum ondan önce yapıcak çok şey var
1650ytl dediler valla tam soygunopel odak ta 484 ytl orjinal sana neden okadr fiyat çıkardılar acaba çok mrk ettim