34 fd 9026 yapıldı

by_nikon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracta jant flım camdan eksık bırsey var mı arkadaslar :)
http://bit.ly/c25MCx
Ü

masallah tü tü tü :D her seşi tamam kardes ama biraz yüksek duruyo yere yakın dursa daha şık olcak :) Ya yay yada marspiyel karlık güzel gösterir :) Böylede gayet güzel ama :)

Benimde araç aynı model ve marka ama senin kadar uğraşmadım , film olayına gelirsek geçenlerde filmden ceza yedim aracım geçici olarak trafikten men edildi filmleri söküp tekrar trafik şubeye gidip aracın menini kaldırttım kısaca cam filminden kesinlikle uzak dur taktırma derim ben

İkincisi o turuncu gündüz farlarını nerede nasıl yaptırdın bende aracıma yaptırmayı düşünüyorum bende turuncu folyo kaplı sis farları var geceleri sisleri açınca turuncu yanıyor , gündüz farlarınıda turuncu yapsam harika ötesi durur , ne marka ve kaç h ampul takıyorsun , bunları yazarsan sevinirim

Aracın çok güzel kazasız belasız , benim aracın resimlerini imzama tıklarsan görebilirsin

sanırım sinyller parka bağlanmış ;) Yaptıran arkadas daha iyi bilir tabi oldukça yakışmış :)

sanırım sinyller parka bağlanmış ;) Yaptıran arkadas daha iyi bilir tabi oldukça yakışmış :)

Valla kardeş bir yandan da tırsıyorum desem yalan olmaz elektrik işi şakaya gelmez bunlar fabrika çıkışlı sıfır araçlar olduğu için üzerindeki ampuller iyi ve kaliteli şimdi havalı olsun diye orjinal ampulü söküp yerine başka markanın takacağız sonra bir çukura düştukmu patlayacak . İşin yoksa tekrar git tekrar ampul al ben bu sorunu eski arabam da yaşadım hiç birşey orginal ampulün yerini tutmuyor kardeşim

aynen kalitesiz ampul iki güne patlıyor fakat amerikan park yaparken parklardan akım çekiyor,çift duylu turuncu sinyal ampulu takılıyor,normal farlarda hafif sönük yanıyo,sinyal verince iyice parlak yanıyor,ampuller kaliteli olunca sıkıntı olmuyor,ben 8 ay önce yaptırdım daha patlamadı ampuller :D

araç harika olmuş Maşallah böyle corsalar gördükçe corsalara kanım ısınıyor yemin ediyorum bi jant güzel olabilir onun dışında yapılabilecek çoğu şey yapılmış

gündüz farlarınıda turuncu yapsam harika ötesi durur , ne marka ve kaç h ampul takıyorsun , bunları yazarsan sevinirim
corsa d lerde gündüz farında çift duy ampul kullanıyorlar diye biliyorum çift duylu turuncu ampul olur sana abi ama zor bulunuyor "hatam varsa düzeltin"

zor bulunuyor denmesinin sebebe piyasada hep çift duy stop ampullerini turuncuya boyayıp satmalarıdır,daha sonra soyuluyor patlıyor vs ;) Kalitelileri sanayide elektrikçilerde bulmak sıkıntı olmuyor,bende baya nette okumustum zor bulunuyor patlıyor vs deniyor,elektrikçime gittim 15 dkda halletti,ampullerde vardı elinde,mayıstan beri sorunsuz kullanıyorum :)

Geri