Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ben plaka ampulune sadece tekıne 25 lıra verdım ledlı arıza lambası yakmayan ampul taktırdım cok saglam duruyor zaten gunduz farında cıft duylu ampul var ornıjalı ben bostancı otosanıyeden parcacıdan normal boyanmamıs turuncu ampul aldım allahıma bın sukurler olsun ne xenonlardan sıkıntı yasadım nede gunduz farından nede plaka ledlı ampulunden ayrıca aracta frene bastıgında fren lambası cakar var gıbı patlıyor yanı f1 takıp sıstemı var fren lambası var yukarda camın ustunde frene bastıgımda cakar var gıbı pıt pıt patlıyor herkese arabanızı oynatmayın tanıdık guvenelır yerde yaptırdıgınız zaman herhangı bı tedırgınlık korku soru ısaretı kalmıyor kafanızda tesısat yaptırdım sonra plaka ledlerı degıstı f1 takıp sıstemı yapıldı gunduz farları turuncu ampul takıldı suana kadar ne arıza lambası yaktı nede herhangı bır sıkıntı cıkardı demek ıstedıgım guvenelır tanıdık bır yere yaptırın bu arada aynalar benım yenı halı piyona black oldu
fotolar cok profesıonel degıldır... ayrıca ehlıyet mahkemede oldugundan dolayı araca pek bırsey yapılmadı panjur bıde difüzör ile karsınızda olucam 2 3 aya kadar degısıme ugruyacak ayrıca aracta 3,5 cm yay var ayrıca spor yaylar preslendı anca bu kadar oldu arkadalarda 3.5 oynanmamıs duruyor....suan gayet memnunum ıstanbul gıbı bı yerde pek yol yok o yuzden bu sekılde bıle altı surtte surtte seke seke gıdıyorum