Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaplama fılan ıle ugrasmayın boya yapın dırek hem daha saglıklı hemde daha orjınal duruyor arac allah herkezın gonlune gore vermesını dılıyorum benım cocuklugumdan berı hayalımdı modıfıyelı araba olayı devamı gelıcek arabanın dıfuzor ıle camlardan baska bırsey kalmadı sanıyorum
Hocam aman camlara sakın film filan çektireyim deme ben yandım valla sende yanma hatta geçenlerde ceza yediğim günün ardından konu açmıştım foruma okuyabilirsin
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=93478
Cam film haricinde herşeyi yap arabana en büyük eksik bence senin arabanda APP PLAKA , bence acilen bir APP yaptır kendine bendeki plakalar APP ve çok şekil duruyor fransız kesim yaptırdım sahibinden.com'da APP yapan elemanlar var uygun fiyata onlara yaptırt ve sipariş ver kapıda ödemeli olarak ben o şekilde sipariş verdim ve arabayı aldığım yerde slikonla yapıştırttım , APP plakayı aksesuarcılardan almaya kalkarsan bir dünya para istiyorlar lüzum yok onlara