34 fd 9026 YENI PANJURU ILE :) PİYANO BLACK CANDIR!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan by_nikon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

by_nikon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et

on tarafta komple piyano blacktir...!

Araç harika ötesi olmuş kazasız belasız bende karbon fiber düşünüyorum o krom olan ön panjur kısmına bu arada kırmızı opel logosuda fena durmuş bende öyle yaptıracağım

Bu arada aklıma gelen elimde 2 adet beyaz apple (elma) stickerı var bunları benim arka plakanın altına ve kaportanın uç kısmına yapıştırmayı düşünüyorum şekil açısından :)

kaplama fılan ıle ugrasmayın boya yapın dırek hem daha saglıklı hemde daha orjınal duruyor arac allah herkezın gonlune gore vermesını dılıyorum benım cocuklugumdan berı hayalımdı modıfıyelı araba olayı devamı gelıcek arabanın dıfuzor ıle camlardan baska bırsey kalmadı sanıyorum :D

kaplama fılan ıle ugrasmayın boya yapın dırek hem daha saglıklı hemde daha orjınal duruyor arac allah herkezın gonlune gore vermesını dılıyorum benım cocuklugumdan berı hayalımdı modıfıyelı araba olayı devamı gelıcek arabanın dıfuzor ıle camlardan baska bırsey kalmadı sanıyorum :D

Hocam aman camlara sakın film filan çektireyim deme ben yandım valla sende yanma hatta geçenlerde ceza yediğim günün ardından konu açmıştım foruma okuyabilirsin

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=93478

Cam film haricinde herşeyi yap arabana en büyük eksik bence senin arabanda APP PLAKA , bence acilen bir APP yaptır kendine bendeki plakalar APP ve çok şekil duruyor fransız kesim yaptırdım sahibinden.com'da APP yapan elemanlar var uygun fiyata onlara yaptırt ve sipariş ver kapıda ödemeli olarak ben o şekilde sipariş verdim ve arabayı aldığım yerde slikonla yapıştırttım , APP plakayı aksesuarcılardan almaya kalkarsan bir dünya para istiyorlar lüzum yok onlara

Hocam aman camlara sakın film filan çektireyim deme ben yandım valla sende yanma hatta geçenlerde ceza yediğim günün ardından konu açmıştım foruma okuyabilirsin

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=93478

Cam film haricinde herşeyi yap arabana en büyük eksik bence senin arabanda APP PLAKA , bence acilen bir APP yaptır kendine bendeki plakalar APP ve çok şekil duruyor fransız kesim yaptırdım sahibinden.com'da APP yapan elemanlar var uygun fiyata onlara yaptırt ve sipariş ver kapıda ödemeli olarak ben o şekilde sipariş verdim ve arabayı aldığım yerde slikonla yapıştırttım , APP plakayı aksesuarcılardan almaya kalkarsan bir dünya para istiyorlar lüzum yok onlara

Filmden canı yanan varda APP plakadan canı yanan yok mu :cool:

aracınız çok güzel olmuş. ellerinize sağlık :) ben park ampullerini sormak istiyorum. led döşeme mi onlar? nasıl edinebiliriz?

Araç facebook üzerinden opel corsa team den tanıdğım bir araçtı. Forumda görmek güzel olmuş... Ellerine sağlık gerçekten güzel merak ettiğim ön far karartmada film mi kullanıldı?

Maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık..

Piano black e bende giriştim ancak sokemediğim parçalar oldu , amplemin olduğu krom parça ve altındaki ızgara ve plakanın altındaki ızgara.
Onları soktunuzmu yoksa maskeleyip öylemi boyadınız ?

Ve araç cok güzel düşmüş 5 lik yay kullandınız sanırım.

Güle güle binin..

App düşünüyorsan yardımcı olurum..

Geri