34"FK"7228 Astra H Sedan OPC =) _________-"

opc sedan deil 4 kapıda yok :) paket olarak düşünülebilir... araç önden 2.0 T arkadan 1.3 cdti :D

ufak oynamalarla takılıyor mercedes jantı

sedan ve 4kapi olarak olmadini biliyom da, ama ginede motoru belki 2.0T olma imkani olabilir düsünmüsdüm, ama ilk resmini büyültüp vazgecdim imkansiz 2.0T olmasi diye ;)

hee bendede var opc line, bence en güzel sporttif paketi odur..
seninkinede güzel yakismis
bier.gif

olsun 1,3 chiple ondan da birkac hp cikartilir extradan..

Harika Ya ÖZellikle Jantlar Süper olmuş. Saygılar Sinyal da güzel.

masallah nazar degmesin ama ben olsam o yildizlarin üstüne ya taşlatirdim yada o yildizlari cikarirdim araba ya süper oturmus jantlar ama o yildiz bozmus bu benim fikrim tabikide renkler zevkler tartişilmaz bence cok beğendim arabani ;)

mükemmel olmuş bence.. maaşallah ya nazar demesin araca kazasız belasız güle güle kullanın oldukça seviyeli bir araç kesinlikle :)

Aracın forumda eski resimlerini paylaşmıştım,yeni hali baya değişti :)

Suan aklıma gelenler Cosmo Hella Farlar,19"Mercedes C63 AMG Jantlar,Mercedes C 63 AMG Amerikan Sinyaller,Piano Black komple ön panjur ve ızgaralar,Arma Orj oldu :),Jantları takınca 2 cm daha bastım ortalama suanda 12 cm kadar basık coillerimiz dipte 19" jantla :) diğer resmleri zamanla eklerim

İyi seyirler FK ASTRA Sedan :eek:
:hıh:

10.jpg

7251.jpg

32.jpg

13.jpg

hocam aracın maşallahı var

galiba satılığa çıkarmışsınız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tr-de-tek-opel-astra-sedan-opc-35871297/detay

Maşallah..

Geri