34 GC 1056 AMerikan Park modül uyuglaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesTI2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enesTI2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ARktık çift duyu kablo çekmeye son ve sisteme zarar vermiyor arkadaşlar herangi bir sıkıntı yapmıyor ve 50w gücünde yanıyor.. İstiyen arkadaşlar bana ulaşa bilir. pm ile.

dsc05837f.jpg

dsc05838m.jpg

dsc05839z.jpg

dsc05840ha.jpg

dsc05842p.jpg

dsc05845a.jpg

dsc05846v.jpg

dsc05864nd.jpg

dsc05863h.jpg

ya merak ettiğim bir konu var sinyal verince park konumundan çıkıyor sinyal veriyor.sinyali kapatınca normal park gibi yanmaya devam ediyor değilmi ? ne kadar bunun masrafı ?

Ters mantık yaparsak, normalde sinyali çalıştırdığımızda sinyal ampulüne akım gönderilip kesiliyor. Buradada akım devamlı gittiğinden sadece akımı kesip tekrar geri veriyordur.

Güzel çalışma hoş görüntü ve aracın yandan görünürlüğünü artıran uygulama.

Fakat çamurluk sinyali sürekli yandığı zaman plastiği eritiyor bilginize.

Kaliteli cift duy sari ampul bulmak biraz zor, ben cok aradim.. o zaman bu moduller bu kadar yaygin olsaydi hic ugrasmazdim modul baglardim, bide duy uydurmakla yada farin kendi duyuyla oynamak zorunda kaliyosun.

5wattlik ampullerle benimde camurluk sinyallerimin ici eridi, 3 watta dusurdum ama gec kaldik artik..

bu sadece bi modül takıyorsun sinyallerinde çalışıyor. çift duyu vs. gibi extra bişe uygulanmıyor .. sinyaller normal parka bağlı o yüzden yüklenmedik modüle fazla. 50w gcnde yanıyor ve gndzde belli olyr baya gzl oldu dedim gibi hiç bi sııkıntı üretmiyor ürün ağrıza ykmıyan araçlarda 30 tl yakanlarda 50 tl agrıza yakanlara Extra bi alet daga tklyr o sıkıntıda gidiyor. tşrk ederm bu arada herkeze.

bu sadece bi modül takıyorsun sinyallerinde çalışıyor. çift duyu vs. gibi extra bişe uygulanmıyor .. sinyaller normal parka bağlı o yüzden yüklenmedik modüle fazla. 50w gcnde yanıyor ve gndzde belli olyr baya gzl oldu dedim gibi hiç bi sııkıntı üretmiyor ürün ağrıza ykmıyan araçlarda 30 tl yakanlarda 50 tl agrıza yakanlara Extra bi alet daga tklyr o sıkıntıda gidiyor. tşrk ederm bu arada herkeze.

yerınız nerde dir acaba?

Bu sistem çok basıt herkes yapar elektronıkten bıraz anlamak lazım wattlı dırenc , diyot gibi elemanlarla çok kolay yapılır malıyetıde 5 tl yi geçmez hatta yarın yapıp resımlerını cekeyım.

hersey güzelde şu tamponun sökülmesi nedense beni bu işlerde geriyor ... Sanırım tampon tırnaklarından çok cekdıgım ıcındır . ama uygulama çok hoş olmuş.

Bu sistem çok basıt herkes yapar elektronıkten bıraz anlamak lazım wattlı dırenc , diyot gibi elemanlarla çok kolay yapılır malıyetıde 5 tl yi geçmez hatta yarın yapıp resımlerını cekeyım.

çift duyu muhabbeti sanırım dedin olay bizim arçlarda bağımsız oldu için sinyal sıkntı yaratıyor modül olmanda çok uğraştırır ki bunun kadar yakmıyor.. Modülsüz bu gücü alamasın..

Geri