34 GC 1056 AMerikan Park modül uyuglaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesTI2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yerınız nerde dir acaba?

yer benim deyil bende internette buldum gitim taktırdım gayet memnum aracımda hala takılı ve kulanıyorum hiç bi sıkıntı yaptırmadı yaptırmazda inş gültepe de ES&AZ tuning zaten satıyor bu modülü orda 10tl işçiillikle taktıra bilirsiniz.

aa

yer benim deyil bende internette buldum gitim taktırdım gayet memnum aracımda hala takılı ve kulanıyorum hiç bi sıkıntı yaptırmadı yaptırmazda inş gültepe de ES&AZ tuning zaten satıyor bu modülü orda 10tl işçiillikle taktıra bilirsiniz.

biz anadoludayız bize uzak kaçar oralar bu taraflarda buluruz teşekr ederim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama, bu uygulamanın adı neden amerikan park?

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama, bu uygulamanın adı neden amerikan park?

Amerikan park sinyal modülü,Amerika’da üretilen araçların ön sinyalleri gündüz farı gibi sürekli trafikte dikkat çekici olarak düşünülmüş ve güvenlik nedeni ile araçlarda standart hale getirilmiştir.Biz ülkemizde bulunan araçlara bu özelliği kazandırmak trafik güvenliğini arttırmak ve ayrıca araçlarımıza güzel bir duruş ve görünüm kazandırmak için bu elektronik devreyi sizler için hazırlanmış bir üründür..

çift duyu muhabbeti sanırım dedin olay bizim arçlarda bağımsız oldu için sinyal sıkntı yaratıyor modül olmanda çok uğraştırır ki bunun kadar yakmıyor.. Modülsüz bu gücü alamasın..

Hayır çift duy değil aracın orjinal sinyallerine ellemeden 6 adet diyot ile bu işi yaparım , bu gün akşamda yapıp koyayım , herkes kendi emeğiyle bişeyler yapsın , çünkü çok basit.

Hayır çift duy değil aracın orjinal sinyallerine ellemeden 6 adet diyot ile bu işi yaparım , bu gün akşamda yapıp koyayım , herkes kendi emeğiyle bişeyler yapsın , çünkü çok basit.

Devre hakkında bilgi verirseniz bende yapmayı düşünüyorum. Nette araştırdım ama devre olarak yok sadece ısınma için taş direnç olduğunu biliyorum

ben aldım bu devreden 20 tl ye fakat henüz taktıramadım. yan sinyal lambalarının ampullerini değiştirmek mi gerek plastiği eritmemek için. yardım ederseniz 1 çift sinyal plastiğini kurtarabilirsiniz :)

Devre hakkında bilgi verirseniz bende yapmayı düşünüyorum. Nette araştırdım ama devre olarak yok sadece ısınma için taş direnç olduğunu biliyorum

devre falan yok ortada aslında gerilim düşürmek için seri 6 tane 1n4007 bağlayabilirsin yada akıma daha dayanıklı bir diyotta tercih edilebilir , en sondaki diyota paralel fakat ters yönlü bir diyot daha bağlarsak bu şekilde aracın sadece ön parkları yanmış olur , bazı araçlarda ön arka parklar birbirine paralel olduğu için bunun önüne geçmiş oluruz . ,,

Pazartesi günü kendim yapacağım , nasıl yapıldığınıda buraya açıklayacağım , yazık bu paralara!!!

Son düzenleme:
Bence riske atma derim.. aracında fazla akım vs. garantili arabalar garanti dışı kalır ve hiç ummadık bi yeri boza bilir.

bende kullanıyorum aynı orjınal gıbı sınyal verınce sınyal verıyor park acıkken ters yanmıyor sınyal verınce bırı yanıyor bırı sonmuyor

Geri