34 KDS 17 birazcık toplanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bayaaa toplanmış veee bize gelmesine gerek kalmamış (yup-piii) elinize sağlık :D:D:D

Yeliz sizde astra için çıkma baskı balata varmıydı :]

OKi nin mekana KDS turları başlamıştır fiyat hakkında bilgi almak için benimle irtibata geçebilirsiniz :D ilerleyen turlarda CC nin efsanesini bile görebilirsiniz :D

OKi nin mekana KDS turları başlamıştır fiyat hakkında bilgi almak için benimle irtibata geçebilirsiniz :D ilerleyen turlarda CC nin efsanesini bile görebilirsiniz :D

Serkan, Cengiz abinin arabada gelirse düşünemiyorum orayı..Yavuz abi arabayı yıkıyo,Orhan abi motora bakıyo,Oktay abide resimleri çekiyo..Yavuz abi sözün var bana gezdiriceksin beni..maşşallah..sfi nası olsa..10-15 gün ordaymış KDS..gidip bi görelim..efsane araç..Oktay abinin orası sanki müze,KDS de "Devrim" sanki..ailecek görülmesi gereken bi araba:D

topla topla da bır kalkalım,astra gsı gecmekten canım cıktı :D gsi cılar duymasın tefe koyarlar beni :D

Abi Kadett senin için toplanıyor ama bu Kadett değil! Cenker 1.6 Kadett D almış,O senin için topluyor :D

motoru temızlemedınızmı?

hepsi olacak ustam.Tam 9 aydır kullanılmıyordu,arabanın altında ciddi çürükler var.Dün akşam Oktay sağolsun torpidoyu indirmiş,koltukları sökmüş.Düşündüğümüzden biraz daha fazla iş çıktı ama işin güzel yanıda bu zaten ;)

sahibindens5006038kc2.jpg

sahibindens5006051ox5.jpg

sahibindens5006061iw2.jpg

sahibindens5006062rb8.jpg

sahibindens5006063yd5.jpg

Geri