34 NRR 77 to ße contuined ..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Egehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah değişim yavaş ve emin adımlar ile devam ediyor...
94 tamponu falan yokmu ortalıklarda :)

94 tampon varda sade ön tampon kötü durcak diye düşünüyorum arkada bişi yok çünkü o yüzden biraz beklemeye aLdım arkada oLsun tam oLsun :D

arkadaşLar dayanamadım gsi tamponunu taktım aracımı ßugün sanayiden aLdım tamponum boyandı arabama bi kez daha aşık oLdum en yakın zamanda adım adım fotolarla sizinLe payLaşıcam :)

egehan kardeşşim yayları tak bence sen yine eskisi gibi seke seke git ceylan gib::D

1inci.webp
2inci.webp
3üncü.webp
4üncü.webp

YorumLarınızı ßekLiyorum arkadaşLar ... yanLız tamponda en aLtta bi sakal olması gerekio normaLde o eksik :( buLucam onuda :)

tamponu bu şekilde boyatmamın sebebi bilen bilir bu modellerde 1.4 ler 1.6 lar genelde bu şekilde boyanır 94 üstü modellerde ise bi üst çizgiden boyanır arka tamponda aynı şekilde boyalı olduğu için ön tamponuda böyle bayattık çokta güzel oldu bence benim çok hoşuma gitti sizLer ne düşünüyosunuz .... :)

evet egehan nasıl yaptın bu arabayı böyle çok başarılı olmuş tamponu kaça aldın buarada ah ulan ahhh benim benim gibi abim olacaktıkii..!!:D550ytl aliyim pls

evet egehan nasıl yaptın bu arabayı böyle çok başarılı olmuş tamponu kaça aldın buarada ah ulan ahhh benim benim gibi abim olacaktıkii..!!:D550ytl aliyim pls
Aman be abi sende :D bu arada taby ki akıl hocam yılların tecrübesi olan abimide unutmamak lazım eski kulağı kesiklerden :D yolların üstadıı :alkis: herşey için çok sağoL abim :p

Geri