34 SU 116-Yeni Oyuncağım-2003 Jeep Cherokee 3.7 Limited

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fiyat + alım satım kaça mal oldu

efecim biraz neşem yerine gelsin hatırlat da bunu da tokatlamaya geleyim, makina tam tokatlamalık ...

Allah Kaza Bela Vermesin. Güzel Bir Pasta Cila İç Dış Yıkatma Ve Camlara Komple Film Xenon Far Xenon Sis Plaka Çerçevelerini Sök Güzelce Fotolarını Çek Başkada Birşey Yapma. :)

Teşekkür ederim.

İç dış komple temizlik ,cila ,boya korumayı Meguiars ta Nisan ortası gibi yaptırıcam. Bu ara İstanbul'da havalar dengesiz..

Zaten bunların fabrika çıkışında ön 3 cam hariç en koyu film var. Benden önceki sahibide ön 2 cama 2 numara film çektirmiş. Filme gerek yok şu an için aracın içide siyah deri zaten yeterince koyu :)

Xenon işini çok yakında halledicem ama bunların farları H1 mi H4 mü H7 mi bilemedim..

efecim biraz neşem yerine gelsin hatırlat da bunu da tokatlamaya geleyim, makina tam tokatlamalık ...

Ya siz ne manyaksınız be..

Dün Yavuz abi derki gel KDS ile deniyelim,sen şimdi deniyelim diyosun..
Buldunuz tabi 3.7 benzinliyi deneyelim dimi :) hafife almayın 211 hp ve sadece 1.7 ton ;)

Benim arabada herşey sensörlü 150 yi geçince yüksek hız lütfen yavaşlayın diye uyarı veriyo,arabanın güneşliklerinde viraja hızlı girmeyin devrilme riski diyo..

Ya siz ne manyaksınız be..

Dün Yavuz abi derki gel KDS ile deniyelim,sen şimdi deniyelim diyosun..
Buldunuz tabi 3.7 benzinliyi deneyelim dimi :) hafife almayın 211 hp ve sadece 1.7 ton ;)

Benim arabada herşey sensörlü 150 yi geçince yüksek hız lütfen yavaşlayın diye uyarı veriyo,arabanın güneşliklerinde viraja hızlı girmeyin devrilme riski diyo..
yanlıs anlamıssın hafife almıyorum sadece içinden geçerim

kardeşim benim bir ara abini gezdir ben ona sürat yapmayı öğretirim sensör mensör kalmaz :D

arazide tokatlayin kolaysa:) hayirli olsun kazasiz belasiz maşşallah

efe madem devrilir diyo düz yolda
kds, calibra, bi de ecotec f ile deneyelim :D
3.7miş peh,
kds yi göremezsin cengiz abi içinden geçer, benim arkadaki 1.6 16V yazısını okursun sırayla dizilir gideriz :D
çünkü biz 1. vitesin sonuna gelmeden senin yol bilgisayarındaki tüketim 20lt yi geçeceğinden oracıkta pes edersin bence

ben de güneşliklere; viraja yavaş girmeyin sıkıcı oluyo yazdırcam :D

Geri