34FH9159 sport+body kit

Ynt: 34FH9159 sport+body kit

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..

Spoiler güzel oturmuş, genel anlamda beğendim. Yalnız difizor kısmındaki egsoz uçları gerçek mi yoksa gösteriş mi onu tam seçemedim. Umarım gerçektir.

Beyaz Candır. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

hayırlı olsun bende çok beğendim . Arka difüzor hoş olmuş ben ilk defa bu modeli gördüm . nerede yaptırdınız acaba difüzörü :)

herkese tesekkur ederim.difizordeki egsoz yerleri suanlik bos ama bakildiginda egsoz varmis gibi duruyor.ileride biseyler dusunulebilir.ben bu arac uzerindeki body kiti erdemir opelden alirken uzerinde var dediler.fakat orada arac gelince uzerine takilmis.fiyat olarakta 1250 tl idi.

Bence arka difüzör piano black boyalı olsaydı daha güzel görünürdü. Ama yinede güzel olmuş....

Yok değişik yeni bir model sanırım bu çok beğendim. Ama oraya egsoz şart bence öyle kalması basit gösterir aracı

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Bence arka difüzör piano black boyalı olsaydı daha güzel görünürdü. Ama yinede güzel olmuş....

+1 kesinlikle piano black boyalı olması lazım.difüzör biraz sırıtmış.Piano black e boyatma şansınız varsa çok hoş olur.Difüzör çok şık fakat kendini gösterememiş.

Geri