35.000 bakimi

Oranin methini bir kac kiseden daha duymustum fakat ben avrupa yakasinda oldugum icin malesef uzak kaliyor.
Yinede cok tsk ederim saolun;)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:55 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:54 ----------

Yetkili servisler fren hidroliğini de değişiyor 30 bin bakımlarında.

Peki hidrolik yagi kac numara bilgin vrmi acaba?

30.000 bakımı mı geçikti?

Ali hayırdır? genel kontrol mü?
Yaza az kaldı gideecğiz... Benim kapı kolları boyanacak :)
Listeyi yap temin edeyim torpido aydınlatması ayak aydınlatması yapalım cilada alcam... güzel bir cumartesi sabahtan akşama takılalım :)

Ali hayırdır? genel kontrol mü?
Yaza az kaldı gideecğiz... Benim kapı kolları boyanacak :)
Listeyi yap temin edeyim torpido aydınlatması ayak aydınlatması yapalım cilada alcam... güzel bir cumartesi sabahtan akşama takılalım :)

Bayagi gec gormusum :) Genel gezinti :D

Tapatalk Pro

ya kafma takılan periyodık bakım 30000 mı 35 bin mi???

Normalde 30.000 veya senelik. Ben fazla km yapmadigim icin senelik yaptiriyorum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:25 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:22 ----------

Ark lar simdi ben araci yetkili servise gotursem senelik bakimini yaptirmak istiyorum ama once fiyat almak istiyorum desem.

Araci kontrol edip degisecek parcalari belirledikten sonra bana bir liste yapip fiyat mi verecekler yoksa araci kontrol etmeden standart bakim fiyatinimi verrcekler.

Acikcasi akimdaki ,yetkili servise gidip degismesi gereken parcalari tespit ettikten sonra, parcalari gm den temin edip bildigim ustads bakimini yaptirmak.

corsa 1,2 - 30.000 veya ikinci yıl bakım ;
yağ (gm-po) + yağ filt + hava filt + polen filt + buji + fren hidrolik yağı (dot4)
2 açma 3 çay (aracı beklerken bekleme salonunda kayıntı yaptım)
işçilik kdv dahil 605 tl (cevizlibağ odak)

özetle fenaaaaa bir deneyim yaşadım, neyse ki artık garanti maranti yok özele kaçış var :)

Geri