35 KCY 51 Corsa C.. Yeni Makyajı..

adenin3456

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Ön Panjur Logo İptali Düşünüyordum. Aldım Plastik Astar ve Mat Siyah Boya. Zımparaladım tüm plastik aksamı. çektim maskeyi vurdum astarı yapıştırdım boyayı. folyo çalışması ile arabanın dökülen solmuş ön tampon aksamı fotodaki gibi oldu :D

Ekli dosyalar

• IMG0136A.webp
    IMG0136A.webp
    41.8 KB · Görüntüleme: 162
Ön logodaki nikelajı zımparalayıp boyadınız mı yani ?

folyo mu boya mı

boya demee

fvzi senin aracın kardeşi gelmişş
attachment.php

O Logoya kıyılıp da boya atılır mı :) Plakanın sonu da 51 Ali abi :)

EDİT: Arkadaş derdini daha önce belirtmiş zaten :)

arkadaşlar corsa c kasa arabamın ön panjuru çok dandik duruyor. kazalı almıştım çıkma dandik bişey taktılar. şimdi arabayı toparlıyorum hafiften modifiye yaptım. logo iptali yapıcam da. irmscher panjur varmış 400 tl diyorlar :S başka alternatif çözümler üretilebilir mi ? yardımcı olun lütfen :(

Son düzenleme:
arkadaşlar nikelaj üstünde folyo var. fakat tüm geri kalan plastik aksamını mat siyaha boyadım. yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize :D

Tampondaki diğer plastik aksam mat siyah yani ? Nasıl boya iyi tuttumu bari aslında yapılabilir bir uygulama benimde aklımdan geçmişti plastiklerin canlanması için.

walla iyice zımparadan sonra özel plastik astarını sıkıyosun. markası aklımda değil bitti çöpe attım :D sonra kuruyor 1 kat daha sık astarı :D oda kurusun sonra üstüne 3-4 kat sprey mat siyah sıktın mı mis gibi tutuyo walla şuan arabanın tüm plastik yerlerini boyamış durumdayım ve taptaze duruyor araç

beyler sıze altrnatıf bır cozum sunacam bn panjuru el yapımı yaptım ısteyen arkadasa detaylı olarak anlatabılırım

Geri