35kan70--vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan talat35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah güzel araç, bordo en sevdiğim renklerden, yıkayınca bilhassa cilalayınca süper belli oluyor.. DTI yazısı eğri duruyor gibi, herhalde fotografta öyle görünüyor. Arka camdaki ikinci anten gereksiz gibi geldi. Birde sağ ve sol sis farların farklı, soldakinide sağdaki gibi yapsan tam süper olacak :D Kazasız belasız bin....

Maşallah güzel araç, bordo en sevdiğim renklerden, yıkayınca bilhassa cilalayınca süper belli oluyor.. DTI yazısı eğri duruyor gibi, herhalde fotografta öyle görünüyor. Arka camdaki ikinci anten gereksiz gibi geldi. Birde sağ ve sol sis farların farklı, soldakinide sağdaki gibi yapsan tam süper olacak :D Kazasız belasız bin....
maşallah çok dikkatlisin:) ben hiç görmedim valla

vectra olması yeter kazasız belasız kullan inş

Hayrola abi araçta ne sorun varki boyaya girdi:o
sol sisin kapağı düşmüştü onu değiştirdim. resimler eski biraz ondan son hali öle değil, birkaç yerindede çizik var o yüzden parça boya yaptırıyorum...

Allah Kaza Bela Vermesin Sade ve Şık bir araç

kazısz belasız kullan abi

Geri